Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Artık Organik Tarım -3

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
artkorganiktarm.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.

Grafikerler.net Yönetimi​

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Sadece görsel (DÜNYA ÖLÜYOR yazısıyla ve açıklamasıyla birlikte), istenilen mesajı veriyor gibiymiş...
Ama sonuna eklenmiş "ARTIK ORGANİK TARIM" sloganı kompozisyonu, tasarımı ve mesajı tamamen başka yerlere götürmüş. ARTIK ORGANİK TARIM sloganı; bende, daha önce organik tarım yapılmıyormuş düşüncesi uyandırdı. Bu sloganı tabi ki bu amaçla yazmadığınızı biliyorum, ancak dediğim gibi verilmek istenen mesajı dağıtmış, karışıklık ya da belirsizlik var. Benim düşüncem bu. Saygılarımla... :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Teşekkür ederim.

bu arada aslında yaşu anda bu şu demek bu böyle demek pek doğru gelmiyor ama
Sadece görsel (DÜNYA ÖLÜYOR yazısıyla ve açıklamasıyla birlikte), istenilen mesajı veriyor gibiymiş...
Ama sonuna eklenmiş "ARTIK ORGANİK TARIM" sloganı kompozisyonu, tasarımı ve mesajı tamamen başka yerlere götürmüş. ARTIK ORGANİK TARIM sloganı; bende, daha önce organik tarım yapılmıyormuş düşüncesi uyandırdı. Bu sloganı tabi ki bu amaçla yazmadığınızı biliyorum, ancak dediğim gibi verilmek istenen mesajı dağıtmış, karışıklık ya da belirsizlik var. Benim düşüncem bu. Saygılarımla... :)

Mesaja cevaben, Başta yer alan "organik tarım" dan sonra gizli bir "neden?" sorusu var. Sorunun cevabı "çünkü dünya ölüyor". Ardından ölümüne yol açan nedenler anlatılıyor. Son olarak da "artık organik tarım" derken, organik yöntemlerden faydalanmayanlar bu yönteme davet ediliyor. Onlar en başından organik tarım yöntemiyle üretim yapıyor olsaydı, bu afiş olmayacaktı zaten. Bundan dolayı artık...

Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme: