alkalemyazeline
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aşk ile çalışacak stajyer aranıyor
Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum
İşle ilgili açıklama: Yine ve Yeniden 2016-2017 Yılı Staj Dönemi İçin PTS/SAL/ÇRŞ ve ÇRŞ/PRŞ/CUM Gruplarından 1'er arkadaşımla Çalışmak istiyorum,
Okul Döneminde bizim ile birlikte olacak arkadaşımın Yazın iş sürecinin başlaması birinci önceliğimizdir.
Verebileceklerimiz;
1-Resmi Staj Maaşı
2-Yemek
3-Servis
4-Çalışabilecek Ortam
5-AŞK İle Tüm Zorluklarına Katlanarak Usta - Çırak ilişkisi içinde yeri geldiğinde azar yeri geldiğinde sevgi ile Ama Çok Çalışarak ödev yaparak Bu Mesleği Ekmeğe dönüştürebilme Yetisi / Altın Bilezik
Var olmasına Rağmen sizin Tercihiniz İlk 4 madde ise iletişime Geçmeyiniz...
Gün içinde Çok Yoğun olabilme durumuma karşın Mail ve Whatsapp iletişimini tercih ederseniz sevinirim...
Saygı ve Sevgilerimle
Servet Şahin
E-posta: servet.sahin@timon.com.tr
Telefon: 0552 314 21 99
Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum
İşle ilgili açıklama: Yine ve Yeniden 2016-2017 Yılı Staj Dönemi İçin PTS/SAL/ÇRŞ ve ÇRŞ/PRŞ/CUM Gruplarından 1'er arkadaşımla Çalışmak istiyorum,
Okul Döneminde bizim ile birlikte olacak arkadaşımın Yazın iş sürecinin başlaması birinci önceliğimizdir.
Verebileceklerimiz;
1-Resmi Staj Maaşı
2-Yemek
3-Servis
4-Çalışabilecek Ortam
5-AŞK İle Tüm Zorluklarına Katlanarak Usta - Çırak ilişkisi içinde yeri geldiğinde azar yeri geldiğinde sevgi ile Ama Çok Çalışarak ödev yaparak Bu Mesleği Ekmeğe dönüştürebilme Yetisi / Altın Bilezik
Var olmasına Rağmen sizin Tercihiniz İlk 4 madde ise iletişime Geçmeyiniz...
Gün içinde Çok Yoğun olabilme durumuma karşın Mail ve Whatsapp iletişimini tercih ederseniz sevinirim...
Saygı ve Sevgilerimle
Servet Şahin
E-posta: servet.sahin@timon.com.tr
Telefon: 0552 314 21 99