bilgilknur
🏆Pro Tasarımcı🏆

Daha iyi yapabilmek için tablet ile boğuşuyorum
Kullanılan Program: Photoshop Cs3
Son düzenleme:
Başarılı bir çalışma olmuş ilknurcum tebrikler.benim gözüme takılan belki referansındada öyledir ama eldeki işaret parmağı hiçmi görünmüyor bir yerden sanki görünürdü gibi geldiemeğine sağlık.
İşaret parmağı görünmüyor çünkü aslında sırtına doğru işaret parmaıyla birşey asmış,hani yaparız ya,parmak oranın altında.Teşekkür ederim Filiz.
Tamam kabul ediyorum pek olmamış ama aslında o etkiyi verebilseydim aynen bahsettiğimiz gibi olacaktı parmak orada aslındaBiz öyle bilelim.Bir sonraki çizimimde bir parmak fazla yaparım olur biter
![]()
Tabi oda dertmi nasıl olsa çizim, eklerizmesele kabul edip,etmemek değil zaten tuhaflıkları görelimki birbirimizin çalışmalarında bir sonraki daha kusursuz olsun,inanırmısın kendi elimle denedim
elimde bir şey tutmadığımı farzedersem illa bir yerden göründü canım emeğine sağlık hergün daha güzel ve detaylı oluyor başarılar...
Muhabbetiniz hoşuma gitti, ( oy) demek istedim , pardon...
Tekrar tebrik ederim.
Arkadaşlar gereken şeyleri söylemişler İlknur. Onun dışında yine güzel bir çalışma canım eline sağlık![]()
basarili bence biraz daha derinlik katman daha gerçekci durmasına yardımcı olurdu yani yüzünü ayrı çizmişsin gibi duruyor yüz bitim hatlarına birazdaha ton vermen gerekiyor oval durması için üstündekileri iyi olmus burusklukları iyi vermisşsin...
iyi çalişmalar
bence başarı bir çalışma eline sağlık
mrb burunda , sağ çenede ve göz kapaklarında oldukça belirgin çizim hataların varama tüm bunlar bir tara bu çocuğun asyalı bir çocukla alakası yok bana kalırsa, hem kendi çocukluğuma hemde çevreme bakarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim tatar, kazak, vs.. vs.. olsun ten rengi bu değil ve %95 alınlarda dar kaşlar oldukça az fakat elmacık kemikleri belirgindir yani yüzler toparlaktır vs. vs.
çizim ve işçilik olarak ufak tefek çizim hatalarının dışında elbette güzel bir çalışma eline sağlık bizimle paylaştığın için teşekkürler
babam tatarfakat başka bir ülkede yetişmiş sonra Türkiye 'ye gelmişler yinede insanın soyu belli oluyor özelliklede kalıtsal özelliklerin bolca mevcutsa ben melezim fakat çevremdeki arkadaşlarım olmadığından biliyorum birçok kalıtsal özelliğini yurt dışında olan Türk kardeşlerimizin
![]()