Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baklava kutusu tasarımım..

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar; Müşterinin isteği sade bir çalışma, yazı karakterini değiştiremiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

amblaj.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarınızı tek bir sunucuya bir defa yükleyin.
Ayrıca CMYTK değil RGB modunda kaydederek yüklemelisiniz.Tüm tarayıcılar CMYK olarak kaytılı çalışmaları desteklemiyor.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu kadar beyaz olması bence pek hoş değil krem tonları olsa sanki daha mı iyi olur?
ayrıca taban kısmında logoya gerek yok bence.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu kadar beyaz olması bence pek hoş değil krem tonları olsa sanki daha mı iyi olur?
ayrıca taban kısmında logoya gerek yok bence.[/QUOT

Evet, krem zemin olarak müşteriye göstereyim. Öneri için teşekkürler.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sade olması demek bembeyaz olmasından ibaret değildir.
Sizin en başta müşteriye sunmanız gereken alternatifler olmalı ki kendinize grafiker diyebilin. Bu ürünün diğer markalarla başarı oranı % kaç sorusunun yanıtından tutunda, tasarımının raflardaki tüm albeniliğine kadar herşeyini irdeleemniz ve müşteriye sunmanz gereklidir.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında 4 çalışma yaptım, fakat hepsinin zeminini beyaz çalışmıştım. Müşteri o izlenimi verdi bana, ama zemin de açık tonları kullanmamın sadelikten bir şey kaybetmiyeceği fikri geldi yorumlarınızdan sonra. Öneri ve yorumlar için teşekkürler.

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam soyut ve sade bi tasarım. Benim çok hoşuma gitti. Tipografisi düzgün başarılı. kafama takılan tek nokta şudur :

Hamurland yazısının alt ve üst tarafında 1 tane çizgi var. Alttaki çizgiyi biraz daha hareketlendirebilirsen daha iyi olabilir mi, unlu mamüller dünyası yazısına uygun çeksen çizgiyi daha hoş durur mu ?

Bunlardır kafama takılanlar.

Genel anlamda hoş tasarım. İyi çalışmalar

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma bencede başarılı,ancak kafama takılan bir konu oldu(malum antepliyiz); baklava kutusu tasarımı demişsin ancak ben baklavaya ait hiçbir ipucu göremedim neden?
müşteri baklava dışında unlu mamüllerde üretiyor olabilir ancak bence müşterinizi yönlendirmenizde fayda var diye düşünüyorum,saygılarımla

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer istenen sadelik ise fena olmamış.
Ama DİKKAT! Eğer üstten sayacak olursak 1. ve 3. bölümlerdeki logolar ters duruyor kutu katlandığında tepetaklak duracaktır. Düzletmelisiniz.
İyi çalışmalar...

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer istenen sadelik ise fena olmamış.
Ama DİKKAT! Eğer üstten sayacak olursak 1. ve 3. bölümlerdeki logolar ters duruyor kutu katlandığında tepetaklak duracaktır. Düzletmelisiniz.
İyi çalışmalar...

Evet bende farkettim:smile: düzeltmiştim zaten.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Yararlı oldu.