beyhanballi
🏅Acemi Tasarımcı🏅
deneme çalışmamdır arkadaşlar. Toy biri olarak olumlu olmusuz eleştirinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
aslında o kadar üstadım varken onlardan önce bana laf düşmez fakat ben görüşlerimi söyliyeyeim bi kere o kahve fincanı ne öyle daha temiz şık bi fincan yokmuydu kenarlarında kahve lekeleri var hoşuma gitmedi, ayrıca kocaman ortaya bi şerit atmışsın o da afişin üstünü yok gibi gösteriyor şeritten yukarsı felç olmuş bence o şeriti en üste ve sayda olarak kullan yazı fontuna bişey diyemem renkler üzerindede biraz oynama yap inşallah daha düzgün olacakemeğine sağlık...
Canım çekti, ne diyelim eline sağık..
Görsel fena değil ucundan can alıyor..
Öncelikle Cafe Life karmaşada kaynamış sanki, alt kısımdaki sloganı biraz daha aşağıya, kahve çekirdeklerinin üstüne alıp daha anlaşılır olmasını sağlayabilirsiniz..
Böylece Cafe Life biraz daha rahatlamış ve ön planda olur.
Alt kısımdaki iletişim bilgileri olması gerektiğinden fazla büyük, tasarımı fazlasıyla basitleştirmiş.
Genel bakıldığında fena değil.. Kolay gelsin..
Sayın Value benim düşüncelerime rehber olmuş,
aynı fikirdeyim.
cafe life yazan yerin altındaki beyazlığı %30 a düşür, blend kanalını screen yap bi dene.
tahminim çalışma gayet guzel olacak. tabi diğer arkadaşların dediklerinide unutma.
paylaşm için teşekkurler.
Fincan ters bence.
Tutmayı deneyin. Bakalım benimle aynı hisse kapılacak mısınız?
Solaklara düz gelebilir.
Genel olarak baktığımda güzel, Bardaktaki izlerle samimiyet vermeye çalışmışsın ama , daha çok kirli imajı veriyor. Ama düşünce güzel. Beyaz Şerit'i biraz opaklaştır, bu şekilde çok basit görünüyor. Alt taraftaki iletişim bilgileri göze çok batıyor puntosunu biraz ufalt istersen son olarak, cafe life'ın fontu iyi ama altındaki caption fontu iyi durmamış onuda değiştir istersen. Naçizane fikrim tabi, eline sağlık paşam