Neler yeni

bir toyun afiş çalışması..

beyhanballi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
deneme çalışmamdır arkadaşlar. Toy biri olarak olumlu olmusuz eleştirinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

L98rj.jpg

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında o kadar üstadım varken onlardan önce bana laf düşmez fakat ben görüşlerimi söyliyeyeim bi kere o kahve fincanı ne öyle daha temiz şık bi fincan yokmuydu kenarlarında kahve lekeleri var hoşuma gitmedi, ayrıca kocaman ortaya bi şerit atmışsın o da afişin üstünü yok gibi gösteriyor şeritten yukarsı felç olmuş bence o şeriti en üste ve sayda olarak kullan yazı fontuna bişey diyemem renkler üzerindede biraz oynama yap inşallah daha düzgün olacak ;) emeğine sağlık...

beyhanballi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında o kadar üstadım varken onlardan önce bana laf düşmez fakat ben görüşlerimi söyliyeyeim bi kere o kahve fincanı ne öyle daha temiz şık bi fincan yokmuydu kenarlarında kahve lekeleri var hoşuma gitmedi, ayrıca kocaman ortaya bi şerit atmışsın o da afişin üstünü yok gibi gösteriyor şeritten yukarsı felç olmuş bence o şeriti en üste ve sayda olarak kullan yazı fontuna bişey diyemem renkler üzerindede biraz oynama yap inşallah daha düzgün olacak ;) emeğine sağlık...

öncelikle yorumlarınız için teşekkr ederim.. Kahve fincanının kendisi öyle kirlilik değl yani :) bana çok samimi geldi böyle ;) önerilerinize dikkat edicem sağolun ..

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım çekti, ne diyelim eline sağık..
Görsel fena değil ucundan can alıyor..
Öncelikle Cafe Life karmaşada kaynamış sanki, alt kısımdaki sloganı biraz daha aşağıya, kahve çekirdeklerinin üstüne alıp daha anlaşılır olmasını sağlayabilirsin..
Böylece Cafe Life biraz daha rahatlamış ve ön planda olur.
Alt kısımdaki iletişim bilgileri olması gerektiğinden fazla büyük, tasarımı fazlasıyla basitleştirmiş.
Genel bakıldığında fena değil.. Kolay gelsin..

beyhanballi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Canım çekti, ne diyelim eline sağık..
Görsel fena değil ucundan can alıyor..
Öncelikle Cafe Life karmaşada kaynamış sanki, alt kısımdaki sloganı biraz daha aşağıya, kahve çekirdeklerinin üstüne alıp daha anlaşılır olmasını sağlayabilirsiniz..
Böylece Cafe Life biraz daha rahatlamış ve ön planda olur.
Alt kısımdaki iletişim bilgileri olması gerektiğinden fazla büyük, tasarımı fazlasıyla basitleştirmiş.
Genel bakıldığında fena değil.. Kolay gelsin..

Teşekkürler yorumlarınız için.. dediğimi gibi çok yeniyim ileride başarılı işler çıkaracağıma inanıyorum.. Eleştirileriniz çok önemli benm için tekrar teşekkür ederim..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın Value benim düşüncelerime rehber olmuş,
aynı fikirdeyim.

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
cafe life yazan yerin altındaki beyazlığı %30 a düşür, blend kanalını screen yap bi dene.
tahminim çalışma gayet guzel olacak. tabi diğer arkadaşların dediklerinide unutma.
paylaşm için teşekkurler.

beyhanballi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cafe life yazan yerin altındaki beyazlığı %30 a düşür, blend kanalını screen yap bi dene.
tahminim çalışma gayet guzel olacak. tabi diğer arkadaşların dediklerinide unutma.
paylaşm için teşekkurler.

öncelikle yorumunuz ve önerileriniz için çok teşkkr ederim. değerli eleştirilerinizle iyi işler yapıcağımı düşünüyorum çok saolun..

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Fincan ters bence.
Tutmayı deneyin. Bakalım benimle aynı hisse kapılacak mısınız?
Solaklara düz gelebilir.

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Genel olarak baktığımda güzel, Bardaktaki izlerle samimiyet vermeye çalışmışsın ama , daha çok kirli imajı veriyor. Ama düşünce güzel. Beyaz Şerit'i biraz opaklaştır, bu şekilde çok basit görünüyor. Alt taraftaki iletişim bilgileri göze çok batıyor puntosunu biraz ufalt istersen son olarak, cafe life'ın fontu iyi ama altındaki caption fontu iyi durmamış onuda değiştir istersen. Naçizane fikrim tabi, eline sağlık paşam

beyhanballi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel olarak baktığımda güzel, Bardaktaki izlerle samimiyet vermeye çalışmışsın ama , daha çok kirli imajı veriyor. Ama düşünce güzel. Beyaz Şerit'i biraz opaklaştır, bu şekilde çok basit görünüyor. Alt taraftaki iletişim bilgileri göze çok batıyor puntosunu biraz ufalt istersen son olarak, cafe life'ın fontu iyi ama altındaki caption fontu iyi durmamış onuda değiştir istersen. Naçizane fikrim tabi, eline sağlık paşam

çok teşekkr ederm söylediğiniz hususlara dikkat edicem.. daha yolun başındayım :)