Bu resme bir iki saniye bakın ve daha sonra gozlerinizi kısıp birde öyle bakın
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 24 Nis 2009 #1 Bu resme bir iki saniye bakın ve daha sonra gozlerinizi kısıp birde öyle bakın
Gülsüm ÖZER 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 May 2008 Mesajlar 660 Tepkime puanı 20 Yaş 34 24 Nis 2009 #2 Kadının kıyafeti bir kurukafayı mı oluşturuyor?
PnrDesign ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 159 Tepkime puanı 3 Yaş 37 Web sitesi angelovess.deviantart.com 24 Nis 2009 #3 Evet öyle oluyor sanırım yani olan o da başka birşey var mı bilmiyorum (
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 24 Nis 2009 #4 iyide zaten belli gözleriimizi kısmaya gerek var mı ?
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 24 Nis 2009 #5 Güzel bir çalışma..Bu fırından ekmek alan ölür..Ana konu bu
N N/11 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 2,184 Tepkime puanı 23 24 Nis 2009 #6 grafishop' Alıntı: iyide zaten belli gözleriimizi kısmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum ben denemeden gördüm zaten kurukafaları paylaşım için teşekkürler
grafishop' Alıntı: iyide zaten belli gözleriimizi kısmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum ben denemeden gördüm zaten kurukafaları paylaşım için teşekkürler
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 24 Nis 2009 #7 gul_love' Alıntı: Kadının kıyafeti bir kurukafayı mı oluşturuyor? Genişletmek için tıkla ... bingo canım.. PnrDesign' Alıntı: Evet öyle oluyor sanırım yani olan o da başka birşey var mı bilmiyorum ( Genişletmek için tıkla ... başka bişi yok grafishop' Alıntı: iyide zaten belli gözleriimizi kısmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla ... sen gözlerini kısmadan bak canım creedwar' Alıntı: Güzel bir çalışma..Bu fırından ekmek alan ölür..Ana konu bu Genişletmek için tıkla ... ana fikir bu olabilir iyi bir yaklaşım:9 mehmetsoy' Alıntı: Aynen katılıyorum ben denemeden gördüm zaten kurukafaları paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sende kısmadan bak
gul_love' Alıntı: Kadının kıyafeti bir kurukafayı mı oluşturuyor? Genişletmek için tıkla ... bingo canım.. PnrDesign' Alıntı: Evet öyle oluyor sanırım yani olan o da başka birşey var mı bilmiyorum ( Genişletmek için tıkla ... başka bişi yok grafishop' Alıntı: iyide zaten belli gözleriimizi kısmaya gerek var mı ? Genişletmek için tıkla ... sen gözlerini kısmadan bak canım creedwar' Alıntı: Güzel bir çalışma..Bu fırından ekmek alan ölür..Ana konu bu Genişletmek için tıkla ... ana fikir bu olabilir iyi bir yaklaşım:9 mehmetsoy' Alıntı: Aynen katılıyorum ben denemeden gördüm zaten kurukafaları paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... sende kısmadan bak
Gülsüm ÖZER 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 May 2008 Mesajlar 660 Tepkime puanı 20 Yaş 34 24 Nis 2009 #8 Ben de gözlerimi kısmadan ilk bakışda BİNGO yaptım Hani para puanlarım :tongueout:
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 24 Nis 2009 #9 hesabında
Gülsüm ÖZER 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 May 2008 Mesajlar 660 Tepkime puanı 20 Yaş 34 24 Nis 2009 #10 crazyglad' Alıntı: hesabında Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler crazyglad :angel: