net üzerinden değişik kaynaklara ulaşabilirsin
bi ara bulabilirsem bende sana bi kaç kaynak göndermeye çalışırım
kursa gidemeyebilirsin ama iyi kaynaklar bulabilirsen kendinde birşeyler yapabilirsin
yeteneğin olduğu belli ama insan üzerine çalışman lazım
bunun üzerine ağırlık verirsen senin için iyi olacaktır
cok kalite bir resim yetenegin var. tabi resimler sana aitse.. yalnız perspektif, anatomi zayıf. sen 1 cay kasıgı bilgi ila gercekten cok kalite resimler cizersin.. ellerine saglık...
böyle pat diye yazdım ama kusuruma bakma.. mesajlara baktımda eger istersen yardımcı olurum sana. sevgiyle kal..
ben ikinizde düşüncelerine katılıyorum penelophide bana göre doğru düşünüyor çünkü herkesin kendine özgü bir taraması var kursa gittiğinde belli bi kalıba sokuyolar arkdaşın dediği gibi ve ordakillerle aynı çizgilere sahp oluyosun ama tek çalıştığında kendine özgü oluyosun tarzın farklı oluuyo buda bir yerde ii kursa gitmek teknik açısından çok iyi burdada horus yani diğer arkadaşıma katılıyorum yaşadığım yer küçük olduğu için resim hocasıda pek yok o bakımdan kursa gidemiyorum.
cok kalite bir resim yetenegin var. tabi resimler sana aitse.. yalnız perspektif, anatomi zayıf. sen 1 cay kasıgı bilgi ila gercekten cok kalite resimler cizersin.. ellerine saglık...
böyle pat diye yazdım ama kusuruma bakma.. mesajlara baktımda eger istersen yardımcı olurum sana. sevgiyle kal..