Can sıkıntısından yapılan bir oyalanma çizimi. Acaba kendimi mi arıyorum bir şekilde?
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 20 Mar 2012 #1 Can sıkıntısından yapılan bir oyalanma çizimi. Acaba kendimi mi arıyorum bir şekilde?
niLqün.672 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 1,189 Tepkime puanı 39 20 Mar 2012 #2 Tosbaanız uykusunu alamamış sanırım, çok bayık bakıyor. Elinize sağlık, iyi bir can sıkıntısı çalışması olmuş.
Tosbaanız uykusunu alamamış sanırım, çok bayık bakıyor. Elinize sağlık, iyi bir can sıkıntısı çalışması olmuş.
alicinki 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 9 Şub 2012 Mesajlar 452 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.alicinki.com 20 Mar 2012 #3 niLqün.672' Alıntı: Tosbaanız uykusunu alamamış sanırım, çok bayık bakıyor. Elinize sağlık, iyi bir can sıkıntısı çalışması olmuş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. O mahmur bakış onun genlerinde var. Çok tembel bir tosbaa kendisi.
niLqün.672' Alıntı: Tosbaanız uykusunu alamamış sanırım, çok bayık bakıyor. Elinize sağlık, iyi bir can sıkıntısı çalışması olmuş. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. O mahmur bakış onun genlerinde var. Çok tembel bir tosbaa kendisi.
Mukadderat ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Tem 2011 Mesajlar 192 Tepkime puanı 11 Yaş 44 22 Mar 2012 #4 Tasbaanın da canı sıkılmış anlaşılan. Uykulu uykulu bakıyor. Çok sevimli olmuş. Elinize sağlık. :rofl:
Tasbaanın da canı sıkılmış anlaşılan. Uykulu uykulu bakıyor. Çok sevimli olmuş. Elinize sağlık. :rofl:
P Portoloz 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 378 Tepkime puanı 3 22 Mar 2012 #5 bu renkler bana nescafe yi hatırlatıyor böyle yeşil felan yapaydın sankim daha ii olucaktı ( şahsi fikrim ) ama yinede yüreğine bileğine sağlık
bu renkler bana nescafe yi hatırlatıyor böyle yeşil felan yapaydın sankim daha ii olucaktı ( şahsi fikrim ) ama yinede yüreğine bileğine sağlık
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 22 Mar 2012 #6 Çok şeker olmuş.. Eline sağlık alicinki..