Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

davetiye tasarımım

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
gkemp4.jpg

Benzer konular

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel olmuş toğrağım takvim bunların ilaç kutusu filan olanlarıda var matrixini bile gördümben :D

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
doğrudur müşteride bu tarz birşey istiyorum diye geldi zaten.

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açık konuşmak gerekirse matbaacı olarak ilk defa rastladığım bir davetiye örneği.İki renk üzerinden oldukça başarılı ve ilgi çekici bir davetiye.Tebrikler...

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peri seni ayakta alkışlıyorum gerçektende çok güzel olmuş bende ilaç kutusu ve film çekimlerinde kullanılan senaryo kartından yapmıştım tebrik ederim seninkide çok mükemmel olmuş

grafiker19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten güzel bi düşünce ve tasarım ellerine emeğine sağlık

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam peri.düşünce benim de hoşuma gitti.sanki bi yerde buna benzer bi tasarım gördüm gibi geliyor ama tam emin değilim.yinede tasarım hoş olmuş.
bi kaç bişey söylemek istiyorum.
adresin yazdığı yerin zeminin siyah olması biraz göze batıyor.ayrıca onu yazarak gelinin çenesini kapatmışsın.bence foto ortada net olarak görünsün.belki yukarda çizgiyle ayırdığın yeri biraz daha daraltıp resmi yukarı çekebilirsin.hem 18-19 da biraz küçülür çok göze batmaz.
sadece bi yorummm....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarım çok güzel fakat grafiklerde bence sorun var. En başta resim arkadaşında dediği gibi daha net olabilirdi. Birde o resmi Clone Stamp ile copy edersen çok daha harika olacağını düşünüyorum. Çok simetrik biçimde kenarları silinmiş gibi görünüyor.

Bir diğer konu ise "Unutma" bölümü. Burasınıda kurşunkalem ile yada tükenmez kalem ile yazılmış gibi yapsaydın bence çok güzel olacaktı. Takvim kapıtlarının üzerine insanlar daktilo ile yada printer den çımışcasına yazı yazmazlar.

caglarss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Farklı ve güzel bir çalışma. tebrikler

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
Tasarım çok güzel fakat grafiklerde bence sorun var. En başta resim arkadaşında dediği gibi daha net olabilirdi. Birde o resmi Clone Stamp ile copy edersen çok daha harika olacağını düşünüyorum. Çok simetrik biçimde kenarları silinmiş gibi görünüyor.

Bir diğer konu ise "Unutma" bölümü. Burasınıda kurşunkalem ile yada tükenmez kalem ile yazılmış gibi yapsaydın bence çok güzel olacaktı. Takvim kapıtlarının üzerine insanlar daktilo ile yada printer den çımışcasına yazı yazmazlar.

volkan abi ben photoshop bilmiyorum Clone Stamp ile copy dediğin şey sanırım photoshopta var.ben bunu corelde hazırladım ve kenarlara transparanlık verdim corelde.yazı bölümünde haklısın daha el yazısı gibi olabilirdi.teşekkürler.ama davetiye basıldı artık yapacak birşey yok.:sad:

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım çok güzel olmuş bencede emeğinize sağlık. Fakat adres kısmında biraz sorun var gibi geldi banada... Diğer taraflara biraz daha fazla ayrılmış sanki. Oraya farklı bişeyler yapabilrsen tamda süper olacak peri

kayaseli

🌱Yeni Üye🌱
ben çok beğendim güzel olmuş böyle güzel tasarımlar görmek hoş

efe

🌱Yeni Üye🌱
sizler gibi tasarımcı arkadaşlara görünce kendimi şanslı hissediyorum. neden derseniz sizlerin farklı tasarımları bana farklı fikirler veriyor. paylaşım için teşekkürler

mavi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.2Kanji.com
Resmin Siyah/Beyaz olması temaya uymamış bence çünkü adı üstünde davetiye yani yeni bir hayata başlangıç yapacak olan bir çiftin topluluğuna davet kartı bu. . . dolayısıyla biraz Mazide kalmış bir havası uyandırmış o bölüm. . .
siyah beyaz matem rengidir oysa bu bir düğün :)

styLeist

🌱Yeni Üye🌱
çok güzeL oLmuş ama gerçek takwim gibi görünmesi için bence ewLenenLerin resmini sanki oraya yapıştırıLmış gibi yapsaymışsın güzeL oLurmuş;) yada karakaLem oLsaymış ;)

ama güzeL :)

netw0rk

🌱Yeni Üye🌱
saol ya gzl tasarımmış hayal gucumuz gelişti biraz:D