Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı Çalışması Ekonomi - Zeytinyağ Üretimi

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Sunumdan çok çalışma hakkında fikir yürütürseniz sewinirim :) perspektif olarak belki hatam olabilir ilk defa bu tarz bi sunum yapıyorum . .

83964187.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
TÜMSİAD ın daha önceki tasarımlarını siz mi yaptınız bilmiyorum.Ama derginin önceki sayı tasarımlarına göre bu biraz daha sönük olmuş.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
sönük mü :) bu kadar canli renqin bi arada olduğu bi kapağa sönük ifadesi çok ilqinç.. :)

emre8586

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede teoman haklı bomba bir kapak olmuş teoman ellerine sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
TÜMSİAD ın daha önceki tasarımlarını siz mi yaptınız bilmiyorum.Ama derginin önceki sayı tasarımlarına göre bu biraz daha sönük olmuş.

Tam açıklayamamışım herhalde...Ben çalışmaya kötü demedim.Tümsiad ın önceki dergi tasarımlarına göre biraz sönük olmuş dedim.Bir kaç dergisi elime geçmişti.Onlara kıyasla bunu söyledim.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Emre Saol . . :)

Nihatbaysal çalışmayı kötü olarak yorumladını düşünmedim Tümsiad'n diğer çalışmaları da elimde.. Fakat hepsi sxc.'nin economy adı altındaki hazır clipart tarzı görsellerden ibaret :) Biz derginin içinden bi konuyu kapağa yansıtmanın daha iyi olucağını düşünüyoruz.. Tabi o da senin düşüncen bişey diyemem saol yinede :)

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
Fotoğraf seçiminiz harika. Gayet canlı renkler ve kaliteli bir fotoğraf kullanmışsınız. Kapak gayet hoş görünüyor. elinize sağlık.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma sade ve güzel...daha da güzel olabilirdi...(ama) diyorum, zeytinyağı üretimi diğer ayrıntı verdiğin yazıların yerinde olsa ve ayrıntı yazılar da sağ alt köşede olsa... görsel çok güzel ama yazı okunulmadan bakıldığı zaman sanki salata tarifinde kullanılacak malzemaler gibi görünüyo...göseli sağ alt köşeden çekmelisin böylelikle zeytinyağı ön plana çıkacaktır...sebzelerin rengi çok canlı olduğu için göz orda odaklanıyo...genel olarak iyi bi çalışma...eline sağlık...(sumuna bakmayın demişsin ama perspektif hataları var gerçekten de:)) )

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
haklısın tabiki bnmde aklıma geldi görseli büyütmek ama bu ebattan dahada ileri gidersem görsel baya bi bozulcak o yüzden mecbur bu şekilde kullandım.. ;) saol..
o yüzden bakmayın dedim ya zaten :)

Coolmen saol . . ;)

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Zeytinyağı" olması gerekmiyor mu ?

FB'li girl

🌱Yeni Üye🌱
fotoğraf süpeeer canlı ve net görünüyo çalışma güzel olmuş elinize sağlık..

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Teşk. Fb'li girl . . :)
Invincible yok anlam farklılığı var "Zeytinağı ile yapıldı" tarzında bi cümle olsa evet dediğin gibi fakat buradaki anlam farklı var.

Son düzenleme:

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nette biraz kurcaladım , ikiside kullanılıyor.Ben Zeytin'in yağı = Zeytinyağı olarak kısaltıldığını sanıyordum ama Zeytinyağ diyede kısaltmışlar.
Bana mantıksız geldi ondan takıldım , tasarımın görünümü güzel eline sağlık.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sade ve şık elinize sağlık.