Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dergi Kapağı Çalışması Ekonomi - Zeytinyağ Üretimi
Tam açıklayamamışım herhalde...Ben çalışmaya kötü demedim.Tümsiad ın önceki dergi tasarımlarına göre biraz sönük olmuş dedim.Bir kaç dergisi elime geçmişti.Onlara kıyasla bunu söyledim.
Nihatbaysal çalışmayı kötü olarak yorumladını düşünmedim Tümsiad'n diğer çalışmaları da elimde.. Fakat hepsi sxc.'nin economy adı altındaki hazır clipart tarzı görsellerden ibaret Biz derginin içinden bi konuyu kapağa yansıtmanın daha iyi olucağını düşünüyoruz.. Tabi o da senin düşüncen bişey diyemem saol yinede
çalışma sade ve güzel...daha da güzel olabilirdi...(ama) diyorum, zeytinyağı üretimi diğer ayrıntı verdiğin yazıların yerinde olsa ve ayrıntı yazılar da sağ alt köşede olsa... görsel çok güzel ama yazı okunulmadan bakıldığı zaman sanki salata tarifinde kullanılacak malzemaler gibi görünüyo...göseli sağ alt köşeden çekmelisin böylelikle zeytinyağı ön plana çıkacaktır...sebzelerin rengi çok canlı olduğu için göz orda odaklanıyo...genel olarak iyi bi çalışma...eline sağlık...(sumuna bakmayın demişsin ama perspektif hataları var gerçekten de) )
haklısın tabiki bnmde aklıma geldi görseli büyütmek ama bu ebattan dahada ileri gidersem görsel baya bi bozulcak o yüzden mecbur bu şekilde kullandım.. saol.. o yüzden bakmayın dedim ya zaten
Teşk. Fb'li girl . . Invincible yok anlam farklılığı var "Zeytinağı ile yapıldı" tarzında bi cümle olsa evet dediğin gibi fakat buradaki anlam farklı var.
Nette biraz kurcaladım , ikiside kullanılıyor.Ben Zeytin'in yağı = Zeytinyağı olarak kısaltıldığını sanıyordum ama Zeytinyağ diyede kısaltmışlar. Bana mantıksız geldi ondan takıldım , tasarımın görünümü güzel eline sağlık.