Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital efekt harmanlı bir flas intro.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle sanırım bu konuyu burda açabilirim. Buraya videosunu koyamadığım için mecburen linkini veriyorum moderatörün beni anlayışla karşılayacağını umarım. Süper bir flash birleştirme çalışması olmuş bence görülmeye değer bir flash intro fakat indirilmesi tamamen engellenmiş ancak sitesinden izlenebiliyor. Aslında tanıdık gelecek Prens of Persia 08 ama yinede oyun diyip geçmemek lazım bu tür dijital efektlerle harmanlanmış flaş çalışmalarının kısada olsa yüzlerce saat aldığını duymuştum.

Ben size site linkini sunuyorum yok konunun yeri burası değilderseniz uygun yere taşımanızı rica ederim. Niye buraya açtım çünkü dijital bir video çalışması yapılmış efektlerden anlaşılıyor. Bir diğer sebepte arkadaşın stop motion sanatını burda anlattığını gördüm ve en uygun yer burası olur diye düşündüm.

Yüklenmesi biraz zaman alıcak 5 yada 6 dakikalık bir intro.. İzlerken vaktin nasıl geçtiği anlaşılmıyo.. :)

İzlemek için ;

TIKLA

Not : bu konumda hiç bir reklam amacı gütmüyorum ama bu kadar harika bir introyu paylaşmazsam olmaz diye düşündüm...

İyi seyirler

mafia2424

🌱Yeni Üye🌱
Muhteşem birşey ya oyunuda süper siteside süper hastasıyım bu oyunun :)

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beğendiğine sevindim arkadaşım.

Yorumun için sağol.

cleaner80

🌱Yeni Üye🌱
İnternet download manager otomatik indirdi bilgisayara:)

calibra

🌱Yeni Üye🌱
intro tek kelimeyle muhteşem harika :))

goreyabani

🌱Yeni Üye🌱
1992 de çıkmıştı ilki. ogünden bu yana oynarım. hatta bi dönemler saçlarımı onun gibi yapardım sakalamı falan hehe. (şuan göbekliyim ve saçım ondan 4 kat daha uzun olsada:) )
kral oyundur prince of persia. gavur yapıyor demekten alamıyor insan kendini:)

anil_k

🌱Yeni Üye🌱
Digital efect demişken biri bana polisan reklamının tekniğiyle ilgili bilgi verebilir mi, çok güzel olmuş ama nasıl yapmışlar, o eşyaların havada durması, o boyanın dolanması, nasıl bir teknik bu?
izlesene.com/video/tv-magazin-matrix-olsa-boyle-boya-yapamaz-d/2117063

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
filmi de yapıldı,dijital efekt+flaş türk filmi üstelik,sadece videosu değil:(ama ben gidememiştim...

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kesinlikle indirilemez diye birşey kesinlikle yoktur.5-6 senedir aktif olarak bilgisayar kullanıcısıyım şuana kadar indirmek isteyipde indiremediğim birşey hatırlamıyorum...

İntroya gelince gerçekden çok güzel bir intro.Teşekkürler...