Neler yeni

Geca yanan mangal bir başkadır

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraflar şahsıma aittir.
İyi seyirler
Yorumlarınızı bekliyorum

img0032f.jpg

img0033piq.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ateşşşşşş:D güzel kareler paylaşımın için teşekkürler

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim arkadaşım
Valla beğenilmez diye eklemiyordum
Gerçekten çok memnun oldum beğenildiğine

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Rica ederim arkadaşım
Valla beğenilmez diye eklemiyordum
Gerçekten çok memnun oldum beğenildiğine

Begenilmemesi için bir sebep göremiyorum. Kadraj iyi ayarlanmış. Renk uyumu ve netlik gayet normal. İmaj sitelerinde satışa bile sunulabilir nitelikte. Elinize sağlık. Benzer çalışmalar varsa görmekten zevk duyarım. Ama çok yüksek yüklememeniz hem işin çalınmaması hem dosyanın kolay yüklenmesi açısından daha iyi olur gibi...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Begenilmemesi için bir sebep göremiyorum. Kadraj iyi ayarlanmış. Renk uyumu ve netlik gayet normal. İmaj sitelerinde satışa bile sunulabilir nitelikte. Elinize sağlık. Benzer çalışmalar varsa görmekten zevk duyarım. Ama çok yüksek yüklememeniz hem işin çalınmaması hem dosyanın kolay yüklenmesi açısından daha iyi olur gibi...

Vayyy bee!!Ben neymişimde haberim yokmuş :wink:
İnanınki çekinerek ekledim çektiğim fotoğrafları,yorumlarınıza gerçekten çok teşekkür ederim.
Şiştim valla şiştim :rofl:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet başarılı bir kare gözümün önünde belli başlı hayallere uyarlıyabiliyorum.
Yalnız! Gec"a" değil gece!
En azından konuyu açmadan yazılan başlıkları bir gözden geçirseniz...!

Son düzenleme:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet başarılı bir kare gözümün önünde belli başlı hayallere uyarlıyabiliyorum.
Yalnız! Gec"a" değil gece!
En azından konuyu açmazdan yazılan başlıkları bir gözden geçirseniz...!

Yorumun için çok teşekkür ederim! Hatamı bulmuş olman beni hem çok mutlu etti, hemde çok güldürdü!!! :D
Gec"a" ya gelince, çok hızlı kılavye kullanıyorum (bir yandan da iş dolayısıyla autocad'de çizim yaptığım için) yanlış basmış olmalıyım.Özür dilerim.Kontrol etmişimdir de,kesin görmemişimdir.İnsan bütün gün siyah bir ekrana bakınca, göz falan kalmıyor :rofl:Uyarın için çok teşekkür ederim.
Türkçe'miz herşeyimiz...
Saygılar

Son düzenleme:

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ateş fotograflarını oldum olası sevmişimdir. Bundaki sıçrayan kıvılcımların bile gayet net bir şekilde yakalanması çok güzel birşey. umarım lensine bişey olmamıştır ;)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

hangi kadraj iyi hangi netlik nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz siz anlamıyorum imaj sitelerinde satışa sunulabilir neden abartıyorsunuz arkadaşım insanlar bu forumları takip ediyor bu forumda bir kalite söz konusu öğrenciler buradan görüp uygulamalar yapıyorlar bu işler bu kadar basite alınmamalı amatörce çekilmiş iki kare söz konusu kadraj 2. karede hiç iyi değil daha sayılıcak bir sürü eksi var lütfen daha dikkatli olalım

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eline sağlık. O alevlerin içinden hayal gücümü kullanarak çok farklı şeyler çıkartıyorum...:)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel kareler eline sağlık:D

Teşekkür ederim

Ateş fotograflarını oldum olası sevmişimdir. Bundaki sıçrayan kıvılcımların bile gayet net bir şekilde yakalanması çok güzel birşey. umarım lensine bişey olmamıştır ;)

Beğenmene sevimdim.Hayır hiç bir şey olmadı. :wink: Çünkü rüzgar bana doğru değil, sola doğru esiyordu :wink:

hangi kadraj iyi hangi netlik nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz siz anlamıyorum imaj sitelerinde satışa sunulabilir neden abartıyorsunuz arkadaşım insanlar bu forumları takip ediyor bu forumda bir kalite söz konusu öğrenciler buradan görüp uygulamalar yapıyorlar bu işler bu kadar basite alınmamalı amatörce çekilmiş iki kare söz konusu kadraj 2. karede hiç iyi değil daha sayılıcak bir sürü eksi var lütfen daha dikkatli olalım

Herkesin yorumu kendi göre tabiki!Bu kadar tepki vermeniz biraz fazla değil mi?Herkesin zevki başkadır,beğenilmiş olabilir!Teknik konuda da siz haklı olabilirsiniz.ama bir çalışmanın teknik yanlışlığı beğenilmesine engel midir bu tartılışılır...

Eline sağlık. O alevlerin içinden hayal gücümü kullanarak çok farklı şeyler çıkartıyorum...:)

Saol ablacım.Yaptıklarını ekle bizde görelim :wink:

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
aynı hata ikimizdede var, kıvılcımları daha çok almak ve alt tarafın karanlık görünmemesi için kadrajda daha iyi bir ayarlama yapılabilirdi ;)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
aynı hata ikimizdede var, kıvılcımları daha çok almak ve alt tarafın karanlık görünmemesi için kadrajda daha iyi bir ayarlama yapılabilirdi ;)

Evet kesinlikle haklısın :wink:
Bilgisizlik işte zamanla düzelir her halde :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
enstanteneyi keşke daha yüksek tutsaydın. 1/8 sanırım ilk foto

haklı olabilirsiniz :)
Yalnız uzun zaman oldu ben o fotoları çekeli hatırlamıyorum kullandığım ayarları :S
Teşekkürler ilgin için :wink: