Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Begenilmemesi için bir sebep göremiyorum. Kadraj iyi ayarlanmış. Renk uyumu ve netlik gayet normal. İmaj sitelerinde satışa bile sunulabilir nitelikte. Elinize sağlık. Benzer çalışmalar varsa görmekten zevk duyarım. Ama çok yüksek yüklememeniz hem işin çalınmaması hem dosyanın kolay yüklenmesi açısından daha iyi olur gibi...
Begenilmemesi için bir sebep göremiyorum. Kadraj iyi ayarlanmış. Renk uyumu ve netlik gayet normal. İmaj sitelerinde satışa bile sunulabilir nitelikte. Elinize sağlık. Benzer çalışmalar varsa görmekten zevk duyarım. Ama çok yüksek yüklememeniz hem işin çalınmaması hem dosyanın kolay yüklenmesi açısından daha iyi olur gibi...
Evet başarılı bir kare gözümün önünde belli başlı hayallere uyarlıyabiliyorum. Yalnız! Gec"a" değil gece! En azından konuyu açmadan yazılan başlıkları bir gözden geçirseniz...!
Evet başarılı bir kare gözümün önünde belli başlı hayallere uyarlıyabiliyorum. Yalnız! Gec"a" değil gece! En azından konuyu açmazdan yazılan başlıkları bir gözden geçirseniz...!
Yorumun için çok teşekkür ederim! Hatamı bulmuş olman beni hem çok mutlu etti, hemde çok güldürdü!!! Gec"a" ya gelince, çok hızlı kılavye kullanıyorum (bir yandan da iş dolayısıyla autocad'de çizim yaptığım için) yanlış basmış olmalıyım.Özür dilerim.Kontrol etmişimdir de,kesin görmemişimdir.İnsan bütün gün siyah bir ekrana bakınca, göz falan kalmıyor :rofl:Uyarın için çok teşekkür ederim. Türkçe'miz herşeyimiz... Saygılar
Ateş fotograflarını oldum olası sevmişimdir. Bundaki sıçrayan kıvılcımların bile gayet net bir şekilde yakalanması çok güzel birşey. umarım lensine bişey olmamıştır
hangi kadraj iyi hangi netlik nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz siz anlamıyorum imaj sitelerinde satışa sunulabilir neden abartıyorsunuz arkadaşım insanlar bu forumları takip ediyor bu forumda bir kalite söz konusu öğrenciler buradan görüp uygulamalar yapıyorlar bu işler bu kadar basite alınmamalı amatörce çekilmiş iki kare söz konusu kadraj 2. karede hiç iyi değil daha sayılıcak bir sürü eksi var lütfen daha dikkatli olalım
Ateş fotograflarını oldum olası sevmişimdir. Bundaki sıçrayan kıvılcımların bile gayet net bir şekilde yakalanması çok güzel birşey. umarım lensine bişey olmamıştır
hangi kadraj iyi hangi netlik nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz siz anlamıyorum imaj sitelerinde satışa sunulabilir neden abartıyorsunuz arkadaşım insanlar bu forumları takip ediyor bu forumda bir kalite söz konusu öğrenciler buradan görüp uygulamalar yapıyorlar bu işler bu kadar basite alınmamalı amatörce çekilmiş iki kare söz konusu kadraj 2. karede hiç iyi değil daha sayılıcak bir sürü eksi var lütfen daha dikkatli olalım
Herkesin yorumu kendi göre tabiki!Bu kadar tepki vermeniz biraz fazla değil mi?Herkesin zevki başkadır,beğenilmiş olabilir!Teknik konuda da siz haklı olabilirsiniz.ama bir çalışmanın teknik yanlışlığı beğenilmesine engel midir bu tartılışılır...