Rica ederim arkadaşım
Valla beğenilmez diye eklemiyordum
Gerçekten çok memnun oldum beğenildiğine
Begenilmemesi için bir sebep göremiyorum. Kadraj iyi ayarlanmış. Renk uyumu ve netlik gayet normal. İmaj sitelerinde satışa bile sunulabilir nitelikte. Elinize sağlık. Benzer çalışmalar varsa görmekten zevk duyarım. Ama çok yüksek yüklememeniz hem işin çalınmaması hem dosyanın kolay yüklenmesi açısından daha iyi olur gibi...
çok güzel kareler eline sağlık![]()
Evet başarılı bir kare gözümün önünde belli başlı hayallere uyarlıyabiliyorum.
Yalnız! Gec"a" değil gece!
En azından konuyu açmazdan yazılan başlıkları bir gözden geçirseniz...!
Begenilmemesi için bir sebep göremiyorum. Kadraj iyi ayarlanmış. Renk uyumu ve netlik gayet normal. İmaj sitelerinde satışa bile sunulabilir nitelikte. Elinize sağlık. Benzer çalışmalar varsa görmekten zevk duyarım. Ama çok yüksek yüklememeniz hem işin çalınmaması hem dosyanın kolay yüklenmesi açısından daha iyi olur gibi...
çok güzel kareler eline sağlık![]()
Ateş fotograflarını oldum olası sevmişimdir. Bundaki sıçrayan kıvılcımların bile gayet net bir şekilde yakalanması çok güzel birşey. umarım lensine bişey olmamıştır![]()
hangi kadraj iyi hangi netlik nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz siz anlamıyorum imaj sitelerinde satışa sunulabilir neden abartıyorsunuz arkadaşım insanlar bu forumları takip ediyor bu forumda bir kalite söz konusu öğrenciler buradan görüp uygulamalar yapıyorlar bu işler bu kadar basite alınmamalı amatörce çekilmiş iki kare söz konusu kadraj 2. karede hiç iyi değil daha sayılıcak bir sürü eksi var lütfen daha dikkatli olalım
Eline sağlık. O alevlerin içinden hayal gücümü kullanarak çok farklı şeyler çıkartıyorum...![]()
aynı hata ikimizdede var, kıvılcımları daha çok almak ve alt tarafın karanlık görünmemesi için kadrajda daha iyi bir ayarlama yapılabilirdi![]()
enstanteneyi keşke daha yüksek tutsaydın. 1/8 sanırım ilk foto
Canon PowerShot G2 mi kullanıosun hala ?
Hayır
O makine zaten arkadaşımdan emanetti
Şimdi bir dijital makinem bile yok![]()