Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik ve web tasarımı eğitimi almak istiyorum

kokomon

🌱Yeni Üye🌱
Ben kadıköy netronda bu işin eğitimini aldım. kayıtta bize denilenler şunlar. burda eğitimi aldıktan sonra çok deli paralar kazanabilirsin.adobe sınvlarına girip yurtdışında iş yapabilecek seviyeye gelebilirsin. bunu biz sağlıyoruz felan.. kursu bitirip dandik bi ajansa gittiğimde işim sadece abi bu ne.. bu ne demek. vs. vs. vs. gibi şeyler oldu..

benim fikrim gidin bi tanıdık grafiker porgramı ve terimleri öğretsin. sonra siz kendinizi geliştirin geliştirinnn...

cagdascebi

🌱Yeni Üye🌱
sakın bilge adam'a gitme! gidersen de uyarmadın deme :) bilge adam sırf hava, reklam...

Ben bilgi adam mezunuyum ve havası ve reklamı sana referans sağlıyor eğer sana kattığı hava ve reklama kendi yeteneğini eklersen öyle düşünmezsin ;) dünyada geçerliliği olan sertifikaları ve türkiyede adobe onaylı serifika veren 2 kuruluştan biri. Tek kelimeyle bilge adam diyorum. Bakırköyde arayan arkadaşlara tavsiyem . . .

Erayy001

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Piyasanın En İyisi BİLGE ADAM.. Fakat 1 Ders bile Kaçırırsan Olayın biter :D Yani Sürekli Takip Gerektirio.. Bakırköyde arıosun Madem Town CENTER Şubesine sabah Grubuna Yazıl .. Tek Tavsiyem..

ultracoust

🏅Acemi Tasarımcı🏅
insanın kendi başına isteyipte yapamayacağı şey yoktur isterse uçabilir bile ama nasıl olacağını bilemez saygılar

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım öncelikle tasarımcı mı, operatör mü, programcı mı vs. ne olmak istiyorsun?
Buna karar vermek lazımdır.
Tasarımcı olmak istiyorsan 2 yıllık ücretli eğitim veren yerler var oraları araştır. Bildiğim kadarıyla onlara da sınavla giriyorsun herkesi almıyorlar.
Programcı veya operatör olmak istiyorsan kurs a gidebilirsin.
Şu işin gerçeğidir ilk adım atacağın iş yeri çok önemli kursta verilen bilgiyle veya kendi çalışmanla bir yere kadar çözülüyor işin içine girdiğinde dengeler yerini buluyor.
Sana tavsiyem çalışacağın yeri özenle seç tamamıyla sana uygun olmasına dikkat et.
Hayırlı olsun
Selametle...

Editor__

🌱Yeni Üye🌱
en iyisi bilge adam ben oradan öğrenioırum

rayvan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadasım sana onerebılecegım tek yer bılısım egıtım merkezın ben orada egıtım aldım.Uygun fıyata bu egıtımın hakkını vererek anlatıyorlar.Benım sozumle yetınmenı ıstemem bu yere kendın gıdıp oradakı ılgılı kısılerle gorusursen ıste o zaman daha net fıkırlere sahıp olursun.

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende sana bilişim eğitimi önerebilirim grafik derslerine katılıyorum hocaları ve eğitimleri gerçekten iyi tavsiye edebilirim :angel:

Facepc

🌱Yeni Üye🌱
ooo ne guzel walla bilişim ögrencılerını gormek :) yawas yawas alısıyorum zaten her sitede bilisim egıtım merkezı ogrencılerıyle ee nede olsa kalıtelı egıtım verıyor.Bende orada egıtım aldım.Hakkını verıyorlar gercekten.

redschullone

🌱Yeni Üye🌱
Ben bilişim egitim merkezine gittim açıkcası diğer kurs veren yerler nasıl bu konuda sana bir şey diyemem ama bilişimin eğitiminin çok iyi olduğunu biliyorum.Bazı arkadaşlar ben işte bilmem ne kuruluşunda eğitim aldım çok paralar kazanacağımı söyledi demişler.Her kurs alan yüksek maaş alıcak diye bir şey söz konusu değil bu kursun yanında senin kendini geliştirmene bağlı olan birşey.

donjun

🌱Yeni Üye🌱
eğitimin illaki yararı olmaz dıye bısı yok kendın cabalabılırsen eger sıkılmam dıyosan basarırsın ama obur turlu yapacaksanda gıt bılısım egıtıme al egıtımını

idodido47

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yaşım 21 bende pazartesi wep tasarım kursuna başlicam. herşeyi baştan öğrenicem. sizce 21 yaş biraz geç mi. bu yaştan sonra yapabilirmiyim sizce.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yaşım 21 bende pazartesi wep tasarım kursuna başlicam. herşeyi baştan öğrenicem. sizce 21 yaş biraz geç mi. bu yaştan sonra yapabilirmiyim sizce.

Hiç birşey için geç değildir insan yapmak istedikten sonra...hem olay kişide bitiyor...kursta sadece programları kullanmayı öğrenirsiniz, kendinizi geliştirip birşeyler yapmak sizin elinizde.

Saygılar.

web.star

🌱Yeni Üye🌱
evet 21 yaş hiçte geç değil önemli olan azim ve kararlılık.....
bende bilişim eğitim merkezine gitmiştim grafik tasarım için tavsiye edebilirim çok başarılı bi kurs bence

idodido47

🌱Yeni Üye🌱
evet 21 yaş hiçte geç değil önemli olan azim ve kararlılık.....
bende bilişim eğitim merkezine gitmiştim grafik tasarım için tavsiye edebilirim çok başarılı bi kurs bence

istanbul merterde (reklam olmasın diye adını vermiyorum) bi kursa kayıt oldum zaten. pazartesş başlıyorum kurs bittikten sonra 10 gün içinde iş bulucaklar bana. bi işe girdikten sonra grafikerlik + ingilizce ve tekrar wep tasarım kursuna gitmeyi düşünüyorum.

[B][R][N]

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.webcanavari.net
2. Sayfa'dada Msj Atmışım Uzun Bir Süre Önce , O Zaman'larda Kurs'a Devam Ediyordum. Şimdi Şükür Bitirdim ve Grafik & Dijital Tasarım Sertifikamın Genel Merkez'den Gelmesini Bekliyorum. Kurs'u Gidip Bitiren Birisi Olarak Şimdi Daha İyi Bir Bilgi Verebilceğimi Düşünüyorum. Bilge Adam Gerçekten Kaliteli Bir Kurs , Bunu Tartışmanın Ne Kadar Saçma Olcağını Google'da Arama & Araştırma Yaparak Zaten Sizde Anlarsınız. Ben Fiyat Söylemim Ama Çok Yüksek Bir Fiyat Verdim Kursa , Tabiki Daha Ucuz Fiyat'a Eğitim veren ve Kaliteli Bir Eğitim Veren Yerler Muhakkak Vardır Fakat Unutmayın ; Eğitim'e Verilen Para'ya Acınmaz!.. 10 Verirsin , 1 Ömür O Verdiğin Para Sayesinde Aldığın Bilgi'yi Yersin. Kurs'u Bitirmekle Bitmiyor İş , Grafik ve Dijital Tasarım Gördüm. Grafik Hoca'mda Fuat KARAMAN Çok İyi ve Bilgili Birisiydi Bende Dinlediğimi Anlıyordum Fakat Kurs Bittikten Sonra Farkettim'ki Sadece Kurs Görmek Değil'miş Bazı Şeyler , O İş'e Olan İlgi & Alaka ve En ÖNEMLİSİ Heves..! heves'iniz Yoksa Boşa Para Vermeyin , Ben Kendimi Kurs'u Bitirmiş Bir Çoğu Kişi'den Fazla Geliştirdim Tabiki Kurs'un Bunda Emeği Büyük Ölçü'dedir Fakat En Önemlisi Benim Hevesim. Grafik Kurs'u Bitirmem ve İyi Dereceyle Bitirmiş Olmama Rağmen 1 Sene'dir Ps'yi 10 - 15 Kere Ufak Tefek Ayrıntılar için Açmışımdır :) Bundan Olsa Gerek'ki Bildiklerimi Bile Unuttum Fakat Css ve Php Kod Yazarken Dw'ye Bile İhtiyaç Duymaksızın Metin Belgesinde Yazabiliyorum. Buda Kurs Bittikten Sonra Net'te Çok Fazla Araştırma Yapıp Kitaplar Bitirmeme Bağlı Olsa Gerek :) Yani En Önemlisi Arkadaşlar Hevesiniz Olduğu İşi Yapın. Ben Grafik'e Gitmek'le Hata Ettim [ Hevesim Yok Diye. ] Keşke Yazılım Kurs'una Gitseydim Dediğim Zaman'larda Oldu Haliyle. Fakat Hiç Bir Şey İçin Geç Değil :) Ünv'dede Programcılık Okicam Allah Kısmet Ederse ondan Sonra'da Yine Bilge Adam'da Network Düşünüyorum. Kursiyer'lere Başarılar Dilerim :) Sertifika'mı Alınca Unutmazsam Buraya Resmini Eklicem :p

by_luke

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 3d animasyon eğitimi almak isteyenlere duyrulur 11.04.2009 tarihinde öğlen 12 - 15 arası eğitimler başlamıştır. Kayıt olmak isteyenlere duyrulur.
Bilişim Eğitim Merkezi

Ayrıntı=Sevgi Kılıçaslan

0(212) 236 54 57

Serjean

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar herşey insanın kendisinde bitiyor kurs vs hikaye istediğin kadar iyi eğitim al sen çalışmazsan tekrar etmezsen sürekli yeni şeylerle uğraşmazsan unutur gidersin öğrendiklerini zaten pek bişeyde öğrenemezsin.Ben Bilgeadam'dan mezun oldum özellikle fatih şubesinde Ömer hoca gerçekten iyi eğitim veriyor ama dediğim gibi kurs vs o kadar çok önemli değil iş sende bitiyor..

Zeynep Baki

🌱Yeni Üye🌱
Yaşın illaki zorlukları olucaktır ama geç deil en azından geç olmadan bu fikre sahip olmuşun
bazı arkadaşlar bilişim vs yazmış dmm kursa gitmek gerekir ama reklama kaçmadan yaparsak daha hoş olur.