2. Sayfa'dada Msj Atmışım Uzun Bir Süre Önce , O Zaman'larda Kurs'a Devam Ediyordum. Şimdi Şükür Bitirdim ve Grafik & Dijital Tasarım Sertifikamın Genel Merkez'den Gelmesini Bekliyorum. Kurs'u Gidip Bitiren Birisi Olarak Şimdi Daha İyi Bir Bilgi Verebilceğimi Düşünüyorum. Bilge Adam Gerçekten Kaliteli Bir Kurs , Bunu Tartışmanın Ne Kadar Saçma Olcağını Google'da Arama & Araştırma Yaparak Zaten Sizde Anlarsınız. Ben Fiyat Söylemim Ama Çok Yüksek Bir Fiyat Verdim Kursa , Tabiki Daha Ucuz Fiyat'a Eğitim veren ve Kaliteli Bir Eğitim Veren Yerler Muhakkak Vardır Fakat Unutmayın ; Eğitim'e Verilen Para'ya Acınmaz!.. 10 Verirsin , 1 Ömür O Verdiğin Para Sayesinde Aldığın Bilgi'yi Yersin. Kurs'u Bitirmekle Bitmiyor İş , Grafik ve Dijital Tasarım Gördüm. Grafik Hoca'mda Fuat KARAMAN Çok İyi ve Bilgili Birisiydi Bende Dinlediğimi Anlıyordum Fakat Kurs Bittikten Sonra Farkettim'ki Sadece Kurs Görmek Değil'miş Bazı Şeyler , O İş'e Olan İlgi & Alaka ve En ÖNEMLİSİ Heves..! heves'iniz Yoksa Boşa Para Vermeyin , Ben Kendimi Kurs'u Bitirmiş Bir Çoğu Kişi'den Fazla Geliştirdim Tabiki Kurs'un Bunda Emeği Büyük Ölçü'dedir Fakat En Önemlisi Benim Hevesim. Grafik Kurs'u Bitirmem ve İyi Dereceyle Bitirmiş Olmama Rağmen 1 Sene'dir Ps'yi 10 - 15 Kere Ufak Tefek Ayrıntılar için Açmışımdır

Bundan Olsa Gerek'ki Bildiklerimi Bile Unuttum Fakat Css ve Php Kod Yazarken Dw'ye Bile İhtiyaç Duymaksızın Metin Belgesinde Yazabiliyorum. Buda Kurs Bittikten Sonra Net'te Çok Fazla Araştırma Yapıp Kitaplar Bitirmeme Bağlı Olsa Gerek

Yani En Önemlisi Arkadaşlar Hevesiniz Olduğu İşi Yapın. Ben Grafik'e Gitmek'le Hata Ettim [ Hevesim Yok Diye. ] Keşke Yazılım Kurs'una Gitseydim Dediğim Zaman'larda Oldu Haliyle. Fakat Hiç Bir Şey İçin Geç Değil

Ünv'dede Programcılık Okicam Allah Kısmet Ederse ondan Sonra'da Yine Bilge Adam'da Network Düşünüyorum. Kursiyer'lere Başarılar Dilerim

Sertifika'mı Alınca Unutmazsam Buraya Resmini Eklicem