Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hiphop R&B Party Afişi

Benzer konular

emgsport

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma.. brush lar akıllıca ve düzgün kullanılmış. bir tek alt taraftaki adres kısmını beğenmedim. kesik bırakacağına kenarlara sabitleseydin ve yeşil yerine beyaz renk kullansaydın daha güzel olabilirdi.. tabi bu benim fikrim :)
emeğine sağlık.. ;)

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Iletisim bilgileri bolumunu kaldirdim, uyarin icin tesekkurler. Bu arada yorumlar için teşekkür ederim, yeğenimin ricasıyla yapmıştım, çok detaylı inceleme fırsatım olmadı, farklı işlerimi de paylaşacağım.)

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
hıp hoptan falan pek anlamam ama iş afiş kıskına gelınce bı yorum yapayım ilk once afişiniz bir parti afişi için cok durağan olmuş yanı cekıcılıgı yok bu renkler bazı çalışmalarda oldukca başarılı sonuclar verıyor ama bu çalışmada cok goze batıyor ve aklı çalışmalara yonelınyrıca cok fazla glow efekti kullanmışsınız buda ayrı bı konu bence daha far

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
oldukça profesyonelce bir çalışma olmul eline salık

expand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hıp hoptan falan pek anlamam ama iş afiş kıskına gelınce bı yorum yapayım ilk once afişiniz bir parti afişi için cok durağan olmuş yanı cekıcılıgı yok bu renkler bazı çalışmalarda oldukca başarılı sonuclar verıyor ama bu çalışmada cok goze batıyor ve aklı çalışmalara yonelınyrıca cok fazla glow efekti kullanmışsınız buda ayrı bı konu bence daha far

arkdasımda dedigi gibi party afişleri daha çok renki olmalıdır sonucta dıkkat çekmek lazım diye düşünüyorum...
Ama yinede ellerine saglık.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma ama hip hop doğası gereğince biraz daha asi olsa güzel olacakmış. başarılar

The Dude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Giriş free ise gideyim ben :D
Tasarımın güzel.. Yeşil ağırlıklı olması iyi ;)