Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel çalışma.. brush lar akıllıca ve düzgün kullanılmış. bir tek alt taraftaki adres kısmını beğenmedim. kesik bırakacağına kenarlara sabitleseydin ve yeşil yerine beyaz renk kullansaydın daha güzel olabilirdi.. tabi bu benim fikrim emeğine sağlık..
Iletisim bilgileri bolumunu kaldirdim, uyarin icin tesekkurler. Bu arada yorumlar için teşekkür ederim, yeğenimin ricasıyla yapmıştım, çok detaylı inceleme fırsatım olmadı, farklı işlerimi de paylaşacağım.)
hıp hoptan falan pek anlamam ama iş afiş kıskına gelınce bı yorum yapayım ilk once afişiniz bir parti afişi için cok durağan olmuş yanı cekıcılıgı yok bu renkler bazı çalışmalarda oldukca başarılı sonuclar verıyor ama bu çalışmada cok goze batıyor ve aklı çalışmalara yonelınyrıca cok fazla glow efekti kullanmışsınız buda ayrı bı konu bence daha far
hıp hoptan falan pek anlamam ama iş afiş kıskına gelınce bı yorum yapayım ilk once afişiniz bir parti afişi için cok durağan olmuş yanı cekıcılıgı yok bu renkler bazı çalışmalarda oldukca başarılı sonuclar verıyor ama bu çalışmada cok goze batıyor ve aklı çalışmalara yonelınyrıca cok fazla glow efekti kullanmışsınız buda ayrı bı konu bence daha far