erdemirs
🏆Pro Tasarımcı🏆
"Seri Katiller" serisinin 10. çalışması; Jack The Ripper nam-ı diğer Karındeşen Jack..!
ellerine sağlik erdermir güzel çalişma.. görseller sağlam, ama sanki biraz daha text eklenebilirmiş çalişmaya.. tipo namina biraz boş kalmiş gibi..
ve karşımızda güzel bi çalışma daha...her seferinde daha çok yerine oturuyo taşlar...ürkütücü... renkler çok güzel siyah ve kırmızı ama bu sefer beni kırmızı olarak etkilemedi...kan kokusu geldi sanki...dikkat et olurmu canım seni kaybetmeyelim...etkilenmiyosun dimi...cici erdemirs...eline sağlık çok beğendim...
kesinlikle bu çalışma mükemmel olmuş eline sağlık
ellerine sağlık yine b,zler, katlıyamsı bir duygu içerisine sokarak etkiledin.
çalışman güzel herşey iyi ama tipografi biraz yalın kalmış. ortadaki deire bence yersiz geldi tabi siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama buna binayen tipografide orda olmamış.
birde keskin hatlar kullanmışız solda ben tiıpografiyide ona blok şeklinde bir düzenle suna bilirsiniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bizide katil edecen sanırım![]()
ellerine sağlık yine b,zler, katlıyamsı bir duygu içerisine sokarak etkiledin.
çalışman güzel herşey iyi ama tipografi biraz yalın kalmış. ortadaki deire bence yersiz geldi tabi siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama buna binayen tipografide orda olmamış.
birde keskin hatlar kullanmışız solda ben tiıpografiyide ona blok şeklinde bir düzenle suna bilirsiniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bizide katil edecen sanırım![]()
Eh yine yapmışsın! Keşke Karındeşen Jack'in bulunamadığını vurgulasaydın. Bu adam bu anlamda bir efsane! Her efsane iyi örnekten olacak değil yaEllerine sağlık.
çok başarılı ellerine sağlık![]()
ikincisi çok daha güzel olmuş arkadaşim, ellerine emeğine sağlik..
Dostum öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim. Ortadaki deliği aslen "Karındeşen" ifadesinden dolayı kullanmıştım, ama bir rahatsızlık benim için de mevcuttu, yorumlarını değerlendirerek yeni bir çalışma daha yaptım, tekrar yorumlayabilirsen sevinirim. Kolay gelsin.
![]()