Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir: Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır. Konu başlığınızı
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...
daha sonra forumdaki aramalarda net sonuç alabilmen için "ilk tasarım" cümlesi yanlış olur.. konu başlığını "kırmızı güzellik salonu için çalışma" veya "kırmızı güzellik salonu için broşür çalışması" demen daha doğru olur...
yüzünün rengi kaçmış bir kadın görseli yerine, bakınca hayran olunacak, bende böyle olmalıyım derdirtecek bir bayan görseli seçseydiniz daha güzel olurdu bence arka yüzü hoş olmuş, sizleri de derken "de" ayrı yazılır, dilbilgisi kurallarına uyalım
Ben kapak sayfasını görsem uzaktan, yada ebnim elimde görseler. Eski bulvar vb gazetelerinden sanarlar. Yani öyle bir tonlama kullanmışsınki nasıl başardın bilmiyorum o havayı yakalamışsın.
Bence kapakta görsel seçiiminde ve renklerde tekrar düzenleme yapmalsıın
renkler uyumsuz ve birazda tipografide sorun var.. "çirkin kadın yoktur" yazısı göz tırmalıyo orda.. magenta tonlarda çalışsan veya turuncu daha başarılı olacaktır...
Bir bayan olarak bana kapak kısmı inanılmaz itici geldi. Sanki biraz erotik hava mevcut gibi. Elma kırmızı diye seçim yaptıysanız tekrar sorgulamakta yarar var. Bayan ise hayatından bezmiş bir durumda. Kırmızı yazınızda ise tipografik hatalar mevcut. Ön arka kısmını bir bütün olarak düşünüp kombinasyonu sağlamak lazım diye düşünüyorum. Sanki bir kısmı başka biri diğer kısmı başka biri çalışmış gibi duruyor :S
yapıcı eleştiriler doğruyu buldurur bence bu forumun en güzel yanı bu çalışmada kapak görseli konusunda bencede renkli bişey kullanılması cok daha iyi olurdu yada yeni stil vektör bayanlar herşeye uyuyor onlarıda bi deneyebilirsin....
Vücut, selulit, sir ağda;ayrıca sizleri de derken "de" ayrı yazılmalıdır. Kırmızının "ı" ları pek hoş durmamış. Kadında sadece kırmzının ön plana çıkması çok güzel, netliğe konusunda haklılar... Bence hizmetlerimiz başlığı hiç olmasın. Bu arada ilan davetiye arası birşey olmuş bu kolay gelsin, iyi çalışmalar.