Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MKÜ 15.Bahar Şenlikleri Amatör Afiş Tasarım

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mustafa Kemal Üniversitesi bilgisayar destekli tasarım ve animasyon ögrencisiyim bu da yaptıgım ilk afiş tasarımım öğretici yorumlarınızı bekliyorum.
backupof15.jpg

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo çok ufak kalmış.Keşke yazı ile logoyu aynı yerde (kısımda) kullansaydınız.Kullandığınız font iyi değil.Daha güzel okunması kolay türkçe bir font kullanmanız gerek.Renk uyumu iyi değil.Yazılar beyaz,zemin açık mavi.Zemini yada yazıları koyu tonlu renkler uygularsan daha iyi olur.Zeminde kullanılan figürler size mi ait (orta kısımdaki) Kırıklıklar ve problemler var.

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo çok ufak kalmış.Keşke yazı ile logoyu aynı yerde (kısımda) kullansaydınız.Kullandığınız font iyi değil.Daha güzel okunması kolay türkçe bir font kullanmanız gerek.Renk uyumu iyi değil.Yazılar beyaz,zemin açık mavi.Zemini yada yazıları koyu tonlu renkler uygularsan daha iyi olur.Zeminde kullanılan figürler size mi ait (orta kısımdaki) Kırıklıklar ve problemler var.

Bende yazı fontu konusunda cok kararsız kaldım bu daha hareketlilik getirdi gibi geldi bana , renk konusunda yorumların dogrultısında düzenleme yapıcam yorumun için çok teşekkürler :smile:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet yazı rengini daha koyu ve canlı bir ton yapmalsın.
ellerine sağlık

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
katılıyorum yorumlar için tesekkurler

thematrax19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz amatörce olmuş yazı fontu biraz daha okunaklı olursa iyi olur ve renk oyumuna dikkat et onun haricinde güzel eline emeğine sağlık ;)

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
bahar şenliği afişi fakat ne olacak; aktiviteler, organizasyonda yer alacaklar, hatta varsa sponsorlar.. hiçbirine yer vermemişsiniz, bunların dışında bence tek renk yerine bir kaç renk daha hoş ve cıvıl cıvıl bir görüntü oluştururdu.
elinize sağlık, başarılar.

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bahar şenliği afişi fakat ne olacak; aktiviteler, organizasyonda yer alacaklar, hatta varsa sponsorlar.. hiçbirine yer vermemişsiniz, bunların dışında bence tek renk yerine bir kaç renk daha hoş ve cıvıl cıvıl bir görüntü oluştururdu.
elinize sağlık, başarılar.

Bu organızasyon program acıklanmadan once hazırlanmıs taslaktı program acıklandıktan sonra arkadasların yorumları dogrultusun da yenı den duzenledı ama suan elimde olmadıgı için koyamadım en yakın zamnda yenı halini yukleyecegim söz ..:kiss1: