Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

png karışık fonlar beğeneceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedirhan03

🌱Yeni Üye🌱
SİZE SADECE TEŞEKKÜR ETMEK İSTEMİYORUM ALLAH RAZI OLSUN WALLA BIKTIM RAPİTSHARE YOK BİLMEM NE SAĞOLASIN YA ÇOOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOOOK TEŞEKÜRLER SÜPERSİN NEDEN HERKES SENİN GİBİ PAYLAŞIM YAPMA ZANLAMIYORUM UYE OLDUK İŞTE DAHA NE YAW

bedirhan03

🌱Yeni Üye🌱
Daha Farkli Çocuk Fonlari Varsa Beklİyorum Sİbel ArkadaŞim Şİmdİden TeŞekÜrler

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
forum kurallarından alintidir
29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine butonunu da kullana bilirsiniz.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
160 kişi bakmış bir kişi sağol demiş emeğe saygı lütfen ve yayınladığım fonları kaldırıyorum.

Madem bizlerle bir şey paylaşmak istiyorsunuz hem de tehdit yoluyla insanlardan mesaj atmalarını istiyorsunuz.Hiç paylaşım yapmasaydınız daha iyi olurdu.160 kişi okumuş daha ne istiyorsunuz.Sayın asyabayar ın da belirttiği gibi

Forum Kurallarından biriside;

29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine teşekkür butonunu da kullana bilirsiniz.

Bu kuralıda hatırlatıp teşekkür ediyorum paylaşımınız için.

sibel35

🌱Yeni Üye🌱
forum kurallarından alintidir
29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine butonunu da kullana bilirsiniz.

bu forumda tek akıllı senmisin akıl veriyorsun.istediğim şekil mesaj atarım seni ilgilendirmez buranın sorumlusu kimse o cevap verir anlatabildimmi.

Madem bizlerle bir şey paylaşmak istiyorsunuz hem de tehdit yoluyla insanlardan mesaj atmalarını istiyorsunuz.Hiç paylaşım yapmasaydınız daha iyi olurdu.160 kişi okumuş daha ne istiyorsunuz.Sayın asyabayar ın da belirttiği gibi

Forum Kurallarından biriside;

29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine teşekkür butonunu da kullana bilirsiniz.

Bu kuralıda hatırlatıp teşekkür ediyorum paylaşımınız için.

ali emre seni hiç kaale almıyorum çünkü kendin yazmışsın delisin. ama şu var ben kimseyi tehdit etmem zaten merak etmeyin bunlar son fonlardı.daha bu forum için mesaj bile atmam

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu forumda tek akıllı senmisin akıl veriyorsun.istediğim şekil mesaj atarım seni ilgilendirmez buranın sorumlusu kimse o cevap verir anlatabildimmi.

arkadasim forumu daha verimli kullanabilmek icin kurallara uymaliyiz öyle degil mi? . tasarimcilarda olmasi gereken en büyük erdem elestiriye acik olmaktir. (kaba olmaya gerek yok)
size tavsiyem msj yazmadan önce forum kurallarini okuyunuz.

sibel35

🌱Yeni Üye🌱
fon ihtiyacı olan arkadaşlar için öneri

arkadaşlar fon ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ne tür fona ihtiyacı olduğunu ne bilim fon yapma kalıpları ( çocuk - düğün ) isteyenler varsa ne istediklerini yazsınlar elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar fon ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ne tür fona ihtiyacı olduğunu ne bilim fon yapma kalıpları ( çocuk - düğün ) isteyenler varsa ne istediklerini yazsınlar elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

forumumuzda bununla ilgili paylaşımlar var.
paylaşmak isterseniz yayınlayın. istek beklemenize gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...