Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SİZE SADECE TEŞEKKÜR ETMEK İSTEMİYORUM ALLAH RAZI OLSUN WALLA BIKTIM RAPİTSHARE YOK BİLMEM NE SAĞOLASIN YA ÇOOOOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOOOK TEŞEKÜRLER SÜPERSİN NEDEN HERKES SENİN GİBİ PAYLAŞIM YAPMA ZANLAMIYORUM UYE OLDUK İŞTE DAHA NE YAW
forum kurallarından alintidir 29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine butonunu da kullana bilirsiniz.
Madem bizlerle bir şey paylaşmak istiyorsunuz hem de tehdit yoluyla insanlardan mesaj atmalarını istiyorsunuz.Hiç paylaşım yapmasaydınız daha iyi olurdu.160 kişi okumuş daha ne istiyorsunuz.Sayın asyabayar ın da belirttiği gibi
Forum Kurallarından biriside;
29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine teşekkür butonunu da kullana bilirsiniz.
Bu kuralıda hatırlatıp teşekkür ediyorum paylaşımınız için.
forum kurallarından alintidir 29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine butonunu da kullana bilirsiniz.
Madem bizlerle bir şey paylaşmak istiyorsunuz hem de tehdit yoluyla insanlardan mesaj atmalarını istiyorsunuz.Hiç paylaşım yapmasaydınız daha iyi olurdu.160 kişi okumuş daha ne istiyorsunuz.Sayın asyabayar ın da belirttiği gibi
Forum Kurallarından biriside;
29-) Gereksiz mesaj kirliliğinden kurtulmak için teşekkür etmek veya teşekküre karşılık vermek yerine teşekkür butonunu da kullana bilirsiniz.
Bu kuralıda hatırlatıp teşekkür ediyorum paylaşımınız için.
ali emre seni hiç kaale almıyorum çünkü kendin yazmışsın delisin. ama şu var ben kimseyi tehdit etmem zaten merak etmeyin bunlar son fonlardı.daha bu forum için mesaj bile atmam
arkadasim forumu daha verimli kullanabilmek icin kurallara uymaliyiz öyle degil mi? . tasarimcilarda olmasi gereken en büyük erdem elestiriye acik olmaktir. (kaba olmaya gerek yok) size tavsiyem msj yazmadan önce forum kurallarini okuyunuz.
arkadaşlar fon ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ne tür fona ihtiyacı olduğunu ne bilim fon yapma kalıpları ( çocuk - düğün ) isteyenler varsa ne istediklerini yazsınlar elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
arkadaşlar fon ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ne tür fona ihtiyacı olduğunu ne bilim fon yapma kalıpları ( çocuk - düğün ) isteyenler varsa ne istediklerini yazsınlar elimden geldiği kadar yardımcı olurum.