Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahsıma Ait Kartvizit Çalışmaları | Burak Karaaslan
1. çalışmanızda isim soyisim arasında bir kopukluk yaşanmış 3. ve 4. çalışmalarınız da isim sol tarafa biraz fazla dayanmış gibi duruyor biraz boşlukla daha iyi rahatlayabilir son çalışmanız hoş olmuş yalnız çalışmanızın üst kısmına bu sefer biraz fazla ağırlık vermişsiniz gibi ağırlığı daha dengeli dağıtırsanız çok daha iyi sonuç alacağınıza eminim emeğinize sağlık
hazır tasarımlar bunlar zaten. tasarım şahsınıza ait olmayan editlenmiş şekilde reklam yaptığınız üstelik bir link verip psd lerinden yararlanmalarına izin vermediğiniz tasarımlar. bana kalırsa 2 nolu tasarımı baskıya gönderin. tabi matbaa nerede biliyorsanız ) tasarımcı olduğunuzu iddea ediyorsunuz da acaba 0 dan kaç tane tasarım yaptınız çok merak ediyorum.
hazır tasarımlar bunlar zaten. tasarım şahsınıza ait olmayan editlenmiş şekilde reklam yaptığınız üstelik bir link verip psd lerinden yararlanmalarına izin vermediğiniz tasarımlar. bana kalırsa 2 nolu tasarımı baskıya gönderin. tabi matbaa nerede biliyorsanız ) tasarımcı olduğunuzu iddea ediyorsunuz da acaba 0 dan kaç tane tasarım yaptınız çok merak ediyorum.