Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şahsıma Ait Kartvizit Çalışmaları | Burak Karaaslan

theqodfather

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar Bir Kaç Kendime Ait Kartvizit Gosterıcem Yorumlarınızı Beklıyorum ...

gpjy.jpg

gpkn.jpg

gpkt.jpg

gpm3.jpg

gpm9.jpg

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. çalışmanızda isim soyisim arasında bir kopukluk yaşanmış 3. ve 4. çalışmalarınız da isim sol tarafa biraz fazla dayanmış gibi duruyor biraz boşlukla daha iyi rahatlayabilir son çalışmanız hoş olmuş yalnız çalışmanızın üst kısmına bu sefer biraz fazla ağırlık vermişsiniz gibi ağırlığı daha dengeli dağıtırsanız çok daha iyi sonuç alacağınıza eminim
emeğinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: Nur

theqodfather

🌱Yeni Üye🌱
Değerli yorumunuz Icın Teşekkürler Dikkate Alacagım :)

kaananilmis

🌱Yeni Üye🌱
hazır tasarımlar bunlar zaten. tasarım şahsınıza ait olmayan editlenmiş şekilde reklam yaptığınız üstelik bir link verip psd lerinden yararlanmalarına izin vermediğiniz tasarımlar. bana kalırsa 2 nolu tasarımı baskıya gönderin. tabi matbaa nerede biliyorsanız :)) tasarımcı olduğunuzu iddea ediyorsunuz da acaba 0 dan kaç tane tasarım yaptınız çok merak ediyorum.

21100pk.

🌱Yeni Üye🌱
Biraz daha uğraşmak size kazandırır. :)

mehmet zaroglu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cnkrt.org
hazır tasarımlar bunlar zaten. tasarım şahsınıza ait olmayan editlenmiş şekilde reklam yaptığınız üstelik bir link verip psd lerinden yararlanmalarına izin vermediğiniz tasarımlar. bana kalırsa 2 nolu tasarımı baskıya gönderin. tabi matbaa nerede biliyorsanız :)) tasarımcı olduğunuzu iddea ediyorsunuz da acaba 0 dan kaç tane tasarım yaptınız çok merak ediyorum.
katılıyorum :)