Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar herkeze mrb grafiklikte şu anda cok yeniyim ama kendime göre bir afiş çalışması yaptım ve kendimi geliştirmek istiyorum. Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim..
mesut kardeşim bence idare eder diyorum çünkü bende senin gibi acemiyimarkadaşlar bu afişin sahibi benim kurs arkadaşım bilgilerinize.herkese çokca selam
çok uyumsuz olmuş bence arkaya değişik resimler kullana bilirdin resimleri geçişli hale getire bilirdin firmaları çok dağınık koymuşun isimleri degisik ai ler içine koyabilirdin çok göze kaba geler bi çalışma K.bakma biraz fazla oldu yorumum belki ama gerçekten hatalarını görüp daha iyisini yapabilmen için umurım daha başarılı olursun sonraki çalışmalarında
öncelikle zemin soluk kaçmış ayrıca elektronic yazı tipi çok kötü onun yerine daha düz daha keskin bir karakter kullanabilirsin eğer süslü olsun diye bu fontu kullandıysan başka bir font kullanıp onu efecklendirebilirsin onun dışında dizayn dağınık olmuş biraz daha derli toplu yapıp bir iki espri kullanabilirsin elektrikle alakalı.. ve yazı karakterlerini değiştirmelisin emeğine ellerine sağlık başarılar
afişten ziyade poster olmuş desem. gerçi çok fazla bilgi verme zorunluluğundan kaynaklı fakat tasarım adına önceki yorumların çoğuna katılıyorum. eline sağlık.