Photoshop,freehand,illustrator,flash,3d max,cinema 4d bu programlardan hangisini öğrenmek daha zor?Yardım lütfen...Bildiğiniz bi site varsa lütfen söyleyiniz...
Yardım edelim de ben sizin amacınızı anlamadım. Hangisi zorsa onu mu öğreneceksiniz? siz ne işle meşgul olmak istediğinizi yazın biz de size hangi programları öğrenmeniz gerektiği konusunda bildiğimiz kadar yol göstermeye çalışalım...
Daha saydıklarının ne işe yaradığını ve neden öğrenmen gerektiğini bilmiyorken, üstüne bir de açtığı başlığı da takip etmeyen sayın saman alevi, bütün bunları nasıl sebat edip de öğreneceksin ha?
öğrenmek istedikten sonra zor diye birşey yoktur bence programları boyle sınıflandırmamak lazım en ii sorabilecegin soru hangi programda uzamanlaşman gerektiğidir buda senin hangi yönde eğilim istediğine göre değişkendir. İlk başta hangi sektörde ne tarzda tasarım yapacağını belirler bence
ya üyeliğime ben bakmıyodum o yüzden konuyu takip edemedim kusura bakmayın.Bende internet yokdu o yüzden takip edemiyordum konuları bundan sonra daha dikkatli olurum teşekkürler...