bi sitede düzenlenen çalışmama dokunma logotype yarışması için yaptım
ddmbyzt 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2009 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 17 Haz 2009 #1 bi sitede düzenlenen çalışmama dokunma logotype yarışması için yaptım Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Haz 2009
montana26 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 133 Tepkime puanı 1 17 Haz 2009 #2 Biraz açıklayabilirmisiniz.
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 17 Haz 2009 #3 Gayet açık, anlaşılır bir çalışma... başarılar diliyorum.
Önder Adem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 2,046 Tepkime puanı 62 Yaş 48 Web sitesi www.istanbulletiket.com 24 Haz 2009 #5 Bu başlıktaki buda Budizmin kurucus Buda mı? Yoksa bu da şeklinde mi yazılmalıydı Başlığınız düzeltilmiştir... Son düzenleme: 24 Haz 2009
Bu başlıktaki buda Budizmin kurucus Buda mı? Yoksa bu da şeklinde mi yazılmalıydı Başlığınız düzeltilmiştir...
zatalim 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Nis 2009 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.ademozkan.com 29 Haz 2009 #6 bir logo için fazla dıkkat dagıtıcı degilmi
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 29 Haz 2009 #8 Rawkon' Alıntı: olmamış... Genişletmek için tıkla ... Sizin yorumunuzda olmamış... Bu bir logo olarak sunulmadı sanırım? O halde neden logo bölümünde diyerek sormak istiyorum...
Rawkon' Alıntı: olmamış... Genişletmek için tıkla ... Sizin yorumunuzda olmamış... Bu bir logo olarak sunulmadı sanırım? O halde neden logo bölümünde diyerek sormak istiyorum...
ddmbyzt 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2009 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 29 Haz 2009 #9 Önder Adem' Alıntı: Bu başlıktaki buda Budizmin kurucus Buda mı? Yoksa bu da şeklinde mi yazılmalıydı Başlığınız düzeltilmiştir... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sizde soru işaretini unutmuşsunuz :rofl: Yoksa bu da şeklinde mi yazılmalıydı?
Önder Adem' Alıntı: Bu başlıktaki buda Budizmin kurucus Buda mı? Yoksa bu da şeklinde mi yazılmalıydı Başlığınız düzeltilmiştir... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sizde soru işaretini unutmuşsunuz :rofl: Yoksa bu da şeklinde mi yazılmalıydı?
Rawkon 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Nis 2009 Mesajlar 55 Tepkime puanı 1 30 Haz 2009 #10 grafishop' Alıntı: Sizin yorumunuzda olmamış... Bu bir logo olarak sunulmadı sanırım? O halde neden logo bölümünde diyerek sormak istiyorum... Genişletmek için tıkla ... bi çalışma benim için ya olmuştur ya da olmamıştır, bu kadar basit. ayrıca nasıl yorum yazıp yazmayacağımı başkasından öğrenecek değilim.
grafishop' Alıntı: Sizin yorumunuzda olmamış... Bu bir logo olarak sunulmadı sanırım? O halde neden logo bölümünde diyerek sormak istiyorum... Genişletmek için tıkla ... bi çalışma benim için ya olmuştur ya da olmamıştır, bu kadar basit. ayrıca nasıl yorum yazıp yazmayacağımı başkasından öğrenecek değilim.
D dfree 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 265 Tepkime puanı 3 30 Haz 2009 #11 ddmbyzt' Alıntı: bi sitede düzenlenen çalışmama dokunma logotype yarışması için yaptım Genişletmek için tıkla ... güzel;çalışmanız fena değil..
ddmbyzt' Alıntı: bi sitede düzenlenen çalışmama dokunma logotype yarışması için yaptım Genişletmek için tıkla ... güzel;çalışmanız fena değil..
davulator ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Ara 2008 Mesajlar 162 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.myspace.com 30 Haz 2009 #12 logo kriterlerinden biraz uzak değil mi? iyi çalışmalar