Çok derin bir konu olmakla beraber sansür karşıtı bir kişilğe sahibim, bütün mesajları okudum.
p.ornografik içerikler haricinde, uslub bozukluğu ve metinde argo olmadığı sürece, bu tür ilanlarının yayımında sakınca görmüyorum.
Yıllarca bu zihniyetle yetiştirildik, ve hep geri kaldık. aids'e km. olarak en uzak Ülke iken en çok hissedenlerden olduk, yıllarca TV ye şeytan icadı dedik ve şimdi pişmanız!
Anneme gösterebileceğim bir tasarımdır, ve oturup konuşabileceğim bir konu nitekim ben babasız büyüdüm..
Okul yıllarımda sadece kızlara verilen bir ders vardı biz erkekler dışarı çıkıp top oynardık, kızlar özel günleri ile ilgili bilgi alırlardı, oysa çok kızın başını yakan bir erkekti çünkü öğretilmedi öğretilemedi.. Ayıp denen şey iç güdüseldi ve bilinçsiz yapıldığında çok baş ağrıttı.. Burada eleştirel yada biraz daha indirgenecek bir konu varsa o da sadece ilan içindeki açıklama metinleridir.
bu tür bir ilanda eğer aklımıza sadece cinsellğiin ayıp kelimeleri geliyorsa, kusura bakmayın ayıp olan ilan değil kafamızın içindekilerdir.