Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Condom Afiş :) Öğretici.

N. Eser ULUHAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ajhans.net
Ve sahne :)

Çok tartışmalara sebep olcak sanırım.
Marka tamamen hayal ürünüdür.
Lütfen Ahlak ve Edep konularında yorum yerine!
Afişin konusu ve Tasarım açısından yorumlar yaparsanız; daha yapıcı olur.

condom1.jpg

condomp.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
gece yazısı okunmuyor arkadaşm yeşilde biraz boğmuş bence.. madem bu gece benimlesin diyosun mor veya kırmızı kullansaydın ne bilim yani :) bu arada bu rezil diyen dizaynı değilde konuyu eleştiren arkadaşlar arkadaşlarından öğreneceğine bence ebeveynlerinden öğrenmesi dahada sağlıklı... hangimizin babası söyledi bize??? oda "O" reklamlar gibi üstü kapalı şeyler söyledi...

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar burası bir grafik tasarım forumu; buradaki önceliğimiz yapılan çalışmalara yorum yapmak ve incelemek. Condom; üretimi ve satışı yapılan bir ürün vede bu ürünün grafik ve reklam çalışmalarını yapmak biz grafikerlerin görevi ve mesleğidir. Paylaşılan çalışmalara lütfen grafiker gözü ile bakınız.

Çalışmayı yapan arkadaşımız gelen tepkiler üzerine çalışmasını kaldırmış. Bu kendi isteğidir. Konuya çalışmanızı tekrat eklemek isterseniz ve düzelt butonu aktif değil ise lütfen yönetim ile irtibata geçiniz.

Konudaki çalışma ile alakalı olmayan mesajlar silinmiştir.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok derin bir konu olmakla beraber sansür karşıtı bir kişilğe sahibim, bütün mesajları okudum.

p.ornografik içerikler haricinde, uslub bozukluğu ve metinde argo olmadığı sürece, bu tür ilanlarının yayımında sakınca görmüyorum.

Yıllarca bu zihniyetle yetiştirildik, ve hep geri kaldık. aids'e km. olarak en uzak Ülke iken en çok hissedenlerden olduk, yıllarca TV ye şeytan icadı dedik ve şimdi pişmanız!

Anneme gösterebileceğim bir tasarımdır, ve oturup konuşabileceğim bir konu nitekim ben babasız büyüdüm..
Okul yıllarımda sadece kızlara verilen bir ders vardı biz erkekler dışarı çıkıp top oynardık, kızlar özel günleri ile ilgili bilgi alırlardı, oysa çok kızın başını yakan bir erkekti çünkü öğretilmedi öğretilemedi.. Ayıp denen şey iç güdüseldi ve bilinçsiz yapıldığında çok baş ağrıttı.. Burada eleştirel yada biraz daha indirgenecek bir konu varsa o da sadece ilan içindeki açıklama metinleridir.

bu tür bir ilanda eğer aklımıza sadece cinsellğiin ayıp kelimeleri geliyorsa, kusura bakmayın ayıp olan ilan değil kafamızın içindekilerdir.

Son düzenleme:

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Çok derin bir konu olmakla beraber. Sansür karşıtı bir kişilğe sahibim, bütün mesajları okudum.

p.ornografik içerikler haricinde, uslub bozukluğu ve metinde argo olmadığı sürece, bu tür ilanlarının yayımında sakınca görmüyorum?.

Yıllarca bu zihniyetle yetiştirildik, ve hep geri kaldık. aids'e km. olarak en uzak Ülke iken en çok hissedenlerden olduk, yıllarca TV ye şeytan icadı dedik ve şimdi pişmanız!

Anneme gösterebileceğim bir tasarımdır, ve oturup konuşabileceğim bir konu nitekim ben babasız büyüdüm..
Okul yıllarımda sadece kızlara verilen bir ders vardı biz erkekler dışarı çıkıp top oynardık, kızlar özel günleri ile ilgili bilgi alırlardı, oysa çok kızın başını yakan bir erkekti çünkü öğretilmedi öğretilemedi.. Ayıp denen şey iç güdüseldi ve bilinçsiz yapıldığında çok baş ağrıttı.. Burada eleştirel yada biraz daha indirgenecek bir konu varsa oda sadece ilan içindeki açıklama metinleridir.

bu tür bir ilanda eğer aklımıza sadece cinsellğiin ayıp kelimeleri geliyorsa, kusura bakmayın ayıp olan ilan değil kafamızın içindekilerdir.

onur beye katılmakla beraber çalışmaların tekrar konulması gerektiğini düşünüyorum...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bu tamamen görüşle alakalı bir durumdur gereksiz yorumlar yapılmasın ...

Bu afişe yorum yapacak kapasitedeki ve bu durumu normal gören insanlar yorumlarını yazsın ağır gelen kişiler baksın geçsin ...

AFiişi yükleyen ve tasarlayam arkadaşımız rahat bir insanki bu afişi bize sundu bize birsey söylemek düşmez... İnsanların rahatlıgını tartısamayız...
Yosa arkadaşım herkes kendi işine baksın derken kastettiğin nedir hiç birimiz hiç birseye yorum yapmayalım ozaaman...

7 yaşındaki çocuga henüz bunu açıklama gereği yoktur arkadaşım... Fakat bir aile ortamında böyle bir reklamın ortaya çıkması seni rahatsız etmezse sorun yok ozaman bu reklam değil dersiniz belki hemen söyliim Yoldada böyle bir afiş görseniz yanınızda anneniz babanız üstüne birde yorum yaparmısınız? Dediğim gibi sen yaparsın bu yapar o yapmaz yani tamamen genişlikle alakalı bu nedenle tartısmanın anlamı yok...Ben böyle bir duruma karşı yada zıt değilim fakat fatihin dediği gibi bu şekilde pat diye olması rahatsız etme açısından değil fakat durumun bir esprisi kalmıyor ,üstü kapalı bir durum daha dikkat çekici olabilirdi.

Çalışmaya gelince arkadaşım renk uyumu güzel tabiki zemin haric zemin rengi ve desenler işin canlılığını götürmüş diye düşünüyorum...Daha canlı birzemin denemelisin...

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok derin bir konu olmakla beraber. Sansür karşıtı bir kişilğe sahibim bütün mesajları okudum.

p.ornografik içerikler haricinde uslub bozukluğu ve metinde argo olmadığı sürece bu tür ilanlarının yayımında sakınca görmüyorum?.

Yıllarca bu zihniyetle yetiştirildik ve hep geri kaldık. aids'e km. olarak en uzak Ülke iken en çok hissedenlerden olduk yıllarca TV ye şeytan icadı dedik ve şimdi pişmanız!

Anneme gösterebileceğim bir tasarımdır ve oturup konuşabileceğim bir konu nitekim ben babasız büyüdüm..
Okul yıllarımda sadece kızlara verilen bir ders vardı biz erkekler dışarı çıkıp top oynardık kızlar özel günleri ile ilgili bilgi alırlardı oysa çok kızın başını yakan bir erkekti çünkü öğretilmedi öğretilemedi.. Ayıp denen şey iç güdüseldi ve bilinçsiz yapıldığında çok baş ağrıtı.. Burada eleştirel yada biraz daha indirgenecek bir konu varsa oda sadece ilan içindeki açıklama metinleridir.

Eğer zihniyette sadece cinsellin ayıp kelimeleri geliyorsa aklımıza kusura bakmayın ayıp olan ilan değil kafamızın içindekilerdir.

gece yazısı okunmuyor arkadaşm yeşilde biraz boğmuş bence.. madem bu gece benimlesin diyosun mor veya kırmızı kullansaydın ne bilim yani bu arada bu rezil diyen dizaynı değilde konuyu eleştiren arkadaşlar arkadaşlarından öğreneceğine bence ebeveynlerinden öğrenmesi dahada sağlıklı... hangimizin babası söyledi bize??? oda "O" reklamlar gibi üstü kapalı şeyler söyledi...

Çalışmaı yapan arkadaş bir webmaster. Doğal olarak grafiker gözüyle bakmasını isteyemeyiz. Her grafikerde her insan gibi dünyaya farklı bir bakış açısıyla bakar.
Benim dediğim buda bir sektördür, reklama mutlak yapılmalıdır ama biçimi farklı olmalıdır. Bari kutusyla koyar insan.

Şu öğrenme meselesine gelince, sen 7 yaşındaki çocuğa birebir açıklarsan 10 yaşında arkadaşına uygular gelir bide teşekkür eder. Bunu bir çok somut örneği avrupadaki ülkelerde mevcuttur. Bazı şeyleri öğrenmenin yeri ve zamanı vardır. Prezervatifin ne olduğunu annem öğretti banda arkadaşım değil. Ha annem Diyarbakırlı ve ilk okul mezunudur.

Saygılar

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
bu tamamen görüşle alakalı bir durumdur gereksiz yorumlar yapılmasın ...

Bu afişe yorum yapacak kapasitedeki ve bu durumu normal gören insanlar yorumlarını yazsın ağır gelen kişiler baksın geçsin ...

AFiişi yükleyen ve tasarlayam arkadaşımız rahat bir insanki bu afişi bize sundu bize birsey söylemek düşmez... İnsanların rahatlıgını tartısamayız...
Yosa arkadaşım herkes kendi işine baksın derken kastettiğin nedir hiç birimiz hiç birseye yorum yapmayalım ozaaman...

7 yaşındaki çocuga henüz bunu açıklama gereği yoktur arkadaşım... Fakat bir aile ortamında böyle bir reklamın ortaya çıkması seni rahatsız etmezse sorun yok ozaman bu reklam değil dersiniz belki hemen söyliim Yoldada böyle bir afiş görseniz yanınızda anneniz babanız üstüne birde yorum yaparmısınız? Dediğim gibi sen yaparsın bu yapar o yapmaz yani tamamen genişlikle alakalı bu nedenle tartısmanın anlamı yok...

Çalışmaya gelince arkadaşım renk uyumu güzel tabiki zemin haric zemin rengi ve desenler işin canlılığını götürmüş diye düşünüyorum...Daha canlı birzemin denemelisin...

Herkez kendi işine baksından kastım nedir biliyormusunuz?

"Çalışmaya gelince arkadaşım renk uyumu güzel tabiki zemin haric zemin rengi ve desenler işin canlılığını götürmüş diye düşünüyorum...Daha canlı birzemin denemelisin..."

Mesajınızın üst kısmını atın, tekrar alıntı yaptığım kısım işinizdir işte, bunda anlaşılmayacak bişey yok, yazdıklarımı dikkatli okumalısınız. Sizinle aynı şeyi savunuyordum!

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalardaki floral desenleri artık neredeyse fırından aldığımız ekmeğin içinden bile çıkacak kadar çok rastlamaya başladım. Bence daha yaratıcı daha dikkat çekici denemeler yapınız. Nasıl olsa hayali bir marka... :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalardaki floral desenleri artık neredeyse fırından aldığımız ekmeğin içinden bile çıkacak kadar çok rastlamaya başladım. Bence daha yaratıcı daha dikkat çekici denemeler yapınız. Nasıl olsa hayali bir marka... :)

İşte örnek alınması gereken yorum...Örnek alınız!

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
hiç kimsenin bana işimi öğretecegini sanmıyorum işimi bilirim yorumumuda yaparım amacım tartısma ortamı yapmak değil fakat uslübunuz hoş değil...

Eger işimi bilmeseydim bende sadece edep kurallarına göre konusur sonunda sonunda çalışma için yorumumu yazmazdım ben bu konuya takılmam bile onları yazma amacım konuya açıklık getirmekti... Yoksa çalışmaya yorum yapmam gerektigini sizden iyi bilirim sürekli savundugum seydir bu...

Teşekkürler,iyi çalışmalar

Çalışmalardaki floral desenleri artık neredeyse fırından aldığımız ekmeğin içinden bile çıkacak kadar çok rastlamaya başladım.

bu durum daha iyi anlatılamaz hiç bir şekilde süper, koptum :D gerçekten hep yapıyoruz :D

Son düzenleme:

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Çalışmaı yapan arkadaş bir webmaster. Doğal olarak grafiker gözüyle bakmasını isteyemeyiz. Her grafikerde her insan gibi dünyaya farklı bir bakış açısıyla bakar.
Benim dediğim buda bir sektördür, reklama mutlak yapılmalıdır ama biçimi farklı olmalıdır. Bari kutusyla koyar insan.

Şu öğrenme meselesine gelince, sen 7 yaşındaki çocuğa birebir açıklarsan 10 yaşında arkadaşına uygular gelir bide teşekkür eder. Bunu bir çok somut örneği avrupadaki ülkelerde mevcuttur. Bazı şeyleri öğrenmenin yeri ve zamanı vardır. Prezervatifin ne olduğunu annem öğretti banda arkadaşım değil. Ha annem Diyarbakırlı ve ilk okul mezunudur.

Saygılar

sevgili arkadaşım 7,8,9 herneyse o yaştaki bi çocuğa ne öğretisen ne gösterirsen onu yapar ne güzelki senin annen hassasiyeti göstermiş..Keşke bütün analar öyle olsa evladını bilgilendirse. bende yıllarca anasız babasız büyüdüm şimdi o konulara girersek konudan iyice uzaklaşacağız bence..
tadında kalsın başka bir zaman oturup konuşuruz...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Daha canlı renkler kullanabilirsin bence yeşil çok boğmuş gerçektende.Ayrıca biraz daha çekici olması gerekir bence. ürünler ortada boş duruyor bağımsız kalmış gibi.

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Arkadaşlar insanlar uzaya gidiyor, biz hala neyi tartışıyoruz.)

Ben ortada ayıpsanacak bir durum görmüyorum, grafikte bir sanattır ve içerisinde *****grafi olmadığı sürece rahatsız olunmaması gerektiğini düşünüyorum.

Konu gayet güzel, özellikle gençleri ilgilendiren bir konu ve toplumu bilinçlendirmek adına bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğini de düşünüyorum.

tasarım olarak biraz zayıf buldum, işin içine biraz espiri katsaydın, belki önyargılı davrananlar için de sempatiyle bakmalarını sağlayabilirdin, emeğine sağlık diyorum...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
grafikte hersey mübahtır arkadaşlar :D

Şaka bir yana ahlaki değerlerimizi tartısmak adına arkadaşmızın çalışmasını başka boyutlara çekmenin anlamı yok... Tartışılıcaksa başka bir yolunu bulun...

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Az önce bütün yazılanları okudum. Burada insanların düşüncelerini yargılamak, kendi düşüncelerimin haklı olduğunu kanıtlamak durumunda değilim. Ancak söylemek istediğim birşey var ve umuyorum ki bu tartışma son bulacaktır.

Rahatsızlık duyduğum şey çalışmanın NÜ olması yada çalışmayı hazırlayan kişinin düşünceleri değil, aksine konu veya amaç ne olursa olsun emek verilmiş bir çalışmanın hakettiği değeri görememesidir. Ne konuda olursa olsun herkes verdiği emeğin karşılığını almak isteyecektir. Hepimizin kendi iradeleri, kuralları ve ahlak değerleri vardır. Eğer ki yapılan çalışma ile fikirlerimiz örtüşmüyorsa çalışma sahibine bu şekilde tepki koymaya hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Madem ki bu tarz çalışmalardan hoşlanmıyorsanız ve birşeyleri eleştirmek ve böylece kişileri yönlendirmek istiyorsanız beğendiğiniz alanlarda düşüncelerinizi paylaşmanız en doğrusudur. Nitekim burada yaşananlar ne kendimize ne bu çalışmayı hazırlayan kişiye ne de konuya bir yarar sağlamamaktadır.

Grafikerler.Net'in sunduğu imkanlara bakacak olursak herhangi bir konu ile ilgili tartışmalar ve görüşler forumda mevcut olan diğer bölümlerde kurallar çerçevesinde rahatlıkla tartışılabilir. Burası ne yeri ne de zamanıdır.

Şimdi hakettiği gibi çalışmayı yorumlamak istiyorum.

Benim gözüme çarpan büyük bir şey var ki o da renklerin uyumsuzluğu. Bence böyle bir çalışma için daha yumuşak ya da tek rengin tonları kullanılabilir. Tanıtılan ürünler daha uygun ve çeşitli şekilde yerleştirilebilir. Bu tip tanıdık ürünlere ait yapılmış çalışmalardan örnek alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu ile alakasız mesajlar silinmiştir.
Konumuz : Condom Afiş :) Öğretici.

Çalışma hakkında yorumu olan bu sayfalar onu bekliyor.
Aksi halde davranan tüm üyelere forum kuralları uygulanacaktır.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
çok çarpıcı çalışmalara açık bi konu olduğu için çalışman vasat kalmış demek durumundayım sana ilk yorumum böyle olsun istemezdim ama sezarın hakkı sezara çünkü yurt dışı ve yurt içindeki prezervatif reklamlarına baktığımızda akıl dolu çarpıcı iz bırakan çalışmalar görmekteyiz tama diyebilrisin ben kendimi o kadar aşamadım henüz ama bu akdarda vasat değilsin buna inanıyorum çünkü Volkan ın da dediği gibi floral olayı daha ilk bakışta :( olayı bitiriyor ama bu malzeme üzerine çok daha iyi işler çıkarılabilir... Başarılar dilerim...

smmugler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
internetten ufak bi araştırma yaptım ve wax ın ne olduğunu buldum :D wax hentbolcuların ellerine sürdükleri bir çeşit kayganlaştırıcıymış. konu ile uzaktan yakından alakası yok biliyorum :)