Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Güzellik Merkezi Tanıtım ve Kampanya Afişi

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
Bir güzellik merkezi için yapmış olduğum bölümlerin tanıtımı ve yeni kampanyasını içeren afiş çalışması

afix.jpg

Benzer konular

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
üstteki daha çok katlamalı el ilanı gibi duruyor ve seritlerin zıt yönlerde duruşu sadece gözü yormaya yarıyor.

Bana basit geldi açıkçası bilemiyorum belkide ben ağır - asil ve sade çalışmaları sevdiğim içindir..

Alttaki renk karmaşası içinde bu iyi birşeydir aslında ama yerinde kullanabilirsek...
Başarılar...

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
evet biraz daha üzerinde çalışıyorum bazı bant şeritler geçicem akşama doğru onuda yayınlıyacağım. Fakat ben tasarımda yeniyim henüz 2 aylık bi öğrenciyim şimdilik anca bu çıkıyor :)

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar afişin son hali, basıma hazır, kesim payları verilmiş hali
afialmassonhali.jpg

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir an için buna bayan gözüyle bakın...Siz böyle bir afiş görseli olan Epilasyon merkezine gidermiydiniz?Epilasyon bayanlar için riskli bir işlemdir...Ve bunun tanıtımı yapılırken de bunu o kadar iyi vurgulamalısınız ki karşınızdakine güven versin bu...Güzellik merkezileriyle çok çalıştığım için bunu çok ıyı bılıyorum.Kariyer beauty club yazıısnda perspektif hatası var...Çok fazla renk var ve bu olması gereken sadelıgı göturmus...Bu fırmanın işi kadınları güzelleştirmek..bunu düşünerek bir daha bakın ıstersenız...İyi çalışmalar...

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
Evet dediklerinize katılıyorum Fakat anlatmak istediğim konu, üst bölümde verilen hizmetler, alt bölümde lazer epilasyon daki indirim.
Epilasyon tanıtımı ve firmanın kurumsal kimliğini ön plana cıkartıcak bir tasarımdan daha çok indirime yönelmek istedim. Afiş iç taraftaki panoya asılacağı için, içerdeki müşteriler görecek, dışarıda olsa dediğiniz gibi güven ve hassasiyet konularınıda ele almayı doğru bulurdum. ama degerlendirecegim ve eklentiler yapmaya çalışacagım. Teşekkür ediyorum yorumunuzdan dolayı

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
drn arkadaşlımızın dedikleri dogru katılıyorum çok basit kalmış bir çalışma en hangi bir çekiciliği yok

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Biraz daha estetik, biraz daha sade çalışabilirsiniz sanırım. Mesala böyle bir konu için siyah gerçekten riskli, alt kısımda o kadar renkli ki... çok basit bir yere uygun gibi. biz bayanlar biraz pimpirikliyiz:) Beyaz renk ağırlıkta olsa, güzel bakımlı bir bayan olsa... Sonra ümit ediyorum logotype değildir de firma adındaki fontu, duruşu değişebilir... Çook daha sade düşünün :) ellerinize sağlık.

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
Bazı brushlar buldum onlarıda ekleyeceğim sanırım onlarla daha estetik bi görüntü olcak. Bayan koyabilirim diye düşünüyorum fakat henüz yerine karar veremedim. 3 aylık bi ögrenci olarak anca bu çıkıyor ama yorumlarınız beni farklı düşündürüyor onlarıda ekleyip bi deneyeceğim, teşekkür ederim.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Basit bir çalışma olmuş.Bence resimli birşeyler kullansan daha iyi olabilirdi.

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımı yeniden gözden geçirip farklı bi tarzda yapmaya karar verdim.

afialmassonhalcopy.jpg

ilkin

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel bi resim koysan dağa ilgi çekici olur.ama böylede güzel olmuş ellerine sağlık...

runades.18

🌱Yeni Üye🌱
kariyer yazarken ordaki i harfi sırıtmış lmamış :(
we pazar günü acığız yazısı hiç gözükmüyo bile :(:(:(

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tavsiyeleri dikkate alıyorsunuz...Bunun üzerinde biraz değişikliğe gidilebilir..Hizmetlerimiz yazısını ortalayın ve zeminini pembe yapabilirsiniz.Fotoğrafların arkasından efekt vericekseniz bunude pembe yapabilir ve her ikisinide aynı şeklin içerisine alabilirsiniz(kare,elips,çokgen vs.)2.fotoğraf yerine daha farklı bir görsel uygulanabilir buçok hareketli olmuş..2. kısımdaki başlıgı da sola doğru alın ve yazısını ortalamanız daha iyi olabilir..Yuvarlak içerisindeki indirim yazılarını daha canlı renkler yapabilirsiniz ve altından efekt yerıne kenarlarına kontur vermeyı deneyebilirsiniz...İndirim yazısı kalabilir ama fırsatı kaçırmayın yazısını düz yapın ve renklerini değiştirebilirsiniz...Bunlar benim nacizane fikirlerim... İyi çalışmalar...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Biraz daha estetik, biraz daha sade çalışabilirsiniz sanırım. Mesala böyle bir konu için siyah gerçekten riskli, alt kısımda o kadar renkli ki... çok basit bir yere uygun gibi. biz bayanlar biraz pimpirikliyiz:) Beyaz renk ağırlıkta olsa, güzel bakımlı bir bayan olsa... Sonra ümit ediyorum logotype değildir de firma adındaki fontu, duruşu değişebilir... Çook daha sade düşünün :) ellerinize sağlık.

Biraz daha ESTETİK olması lazım Kessinlikle.üzerinde biraz daha durursanız iyi bir çalışma çıkarmıs olursunuz.Emeğinize Sağlık.

c200

🌱Yeni Üye🌱
önemli olan tipografi ve bu çalışmada bu atlanmış sanırım