1. si eğer türkiye de ise bu organizasyon neden tarih ingilizce yaptınız
2. si yazı karakterleri uyumsuzluk içinde
3. sü hande yener yazısı ve efekti bana göre hiç ama hiç olmamış..
4. sü beach party yazısı efektindeki beyazlık tam oluşmadığı için hoş durmuyor
5.si koza ve altındaki logo tam olarak seçilmiyor....
6. sı emeğinize sağlık...ilk çalışma olması bakımından bana göre aşılacak sorunlar...
1. si eğer türkiye de ise bu organizasyon neden tarih ingilizce yaptınız
2. si yazı karakterleri uyumsuzluk içinde
3. sü hande yener yazısı ve efekti bana göre hiç ama hiç olmamış..
4. sü beach party yazısı efektindeki beyazlık tam oluşmadığı için hoş durmuyor
5.si koza ve altındaki logo tam olarak seçilmiyor....
6. sı emeğinize sağlık...ilk çalışma olması bakımından bana göre aşılacak sorunlar...
hande yener hocam bayram yeri gibi olacak elbette..
Öhö öhö konuyu dağıtmayalım arkadaşlar lütfen konumuz ne ?
ilk afiş çalışmam. Yorum istiyorum
Bence : Mesajda söylediğiniz gibi ilk çalışmanız, olmasına rağmen daha önceden de biraz bilginiz var gibi gözüküyor. Ancak şu var. Hani bir söz vardır. "Nerde nasıl konuşulacağını bilmelisin" . Tasarımda içinde neyi nerede kullanıcağını bildikden sonra çalışmaya vasat gözü ile bakılmaz. Bu son günlerde tipografiden ve kötü font seçiminden çok bahsettiğimin farkındayım ancak çalışmalardaki hatalar bu yönde yoğunluk gösteriyor. Dediğim gibi neyi nerede kullanılmasını bilmeniz gerekiyor ilk başta. Yanlış efektler yanlış renk seçimi yanlış dekupe yanlış font seçimi... Yanlış anlamayın lütfen çalışma benim hoşuma gitmedi... Çalışmalarınızı bizimle paylaşarak kendinizi daha çok geliştirebilirsiniz. Tekrardan yanlış anlamamız dileğimle yazdıklarımı kötülüğünüz için yazılmış olan cümleler olarak algılamayınız....
Saygılarımla...
değiştir ve tekrar sun bakalım o zaman yorum yapalım arkadaşım
valla kusura bakma beğenmedim ama yinede seni tebrik edicem hande yener gibi bi sanatcı bozuntusuna en uygun tasarımı yapmışsın helal olsun
kardeş sen uğraşmışsın caba sarfetmişsin insallah daha güzelleri olur inanıyorumda![]()