Ali Emre
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece photoshop ta görebilirsiniz.
slm, bi konunun yapılabilirliğini öğrenmek isiyorum..
elimde 100lerce psd dosyası var, bu yüzden biri gerektiğinde önizlemeli olarak göremediğimden hepsini tek tek açıp bakmam gerekiyorki buda çok büyük zaman ve emek kaybı oluyor. Elimdeki bütün psd lerin yanında birde jpegleri olsaydı ordan bakar gerekli olanı çabucak bulurdum. Bunun için elimdeki bütün psd leri bir kerede jpeg olarak kaydetmenin bir yolu varmıdır, veya bu psdleri photosop ta açmadan önizlemeli görebilmemin bir yöntemi varmı, beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...
cs2 ile bmw'yi nar kırmızı yapmak istiyorum.kurcaladım biraz ama hani göz rengi falan değiştirmede izlediğimiz yolla yaptım (henüz yeniyim) aracın ****likliği de kayboluyor asıl istediğim tonu başka bi resimden almam gerekiyor.
yani atıyorum nar kırmızı bir ojeden rengi alıp araç geneline uygulamak istiyorum.
yardımcı olabilir misiniz?
eace1:
photoshopta açtığım logoyu arkasındaki beyaz zemin olmadan illustratora nasıl alabilirim?
photosopta bir resmi polygonal lasso tool ile dekupe ederken anti-alias seçeneğini işaretlemiş olmama rağmen, yine de az da olsa yuvarlak bölgelerdeki pikseller kırık, tırtırlı şekilde görülebiliyor.
bu durumda ortaya çıkabilecek en iyi iş bu mudur, yoksa kenarlardaki tırtırları daha da azaltabilecek başka bir yöntem var mıdır?
photosopta bir resmi polygonal lasso tool ile dekupe ederken anti-alias seçeneğini işaretlemiş olmama rağmen, yine de az da olsa yuvarlak bölgelerdeki pikseller kırık, tırtırlı şekilde görülebiliyor.
bu durumda ortaya çıkabilecek en iyi iş bu mudur, yoksa kenarlardaki tırtırları daha da azaltabilecek başka bir yöntem var mıdır?