Bu çalışmayı ne kadar bir sürede yapmanız gerektiğini, imkanların ne ölçüde olduğunu, maksadının ne olduğunu kısacası ne şartlarda ne için yaptığınızı bilemem nihayetinde sadece çalışmaya bakarak. Kendinizi dışardan biri olarak görün, başlığa bakın, altındaki yorumları okuyun ve öyle düşünün yazdıklarımı. Şu oturduğum yerden benim gördüğüm şey muhtemel olarak forumda arkadaşları tarafından sevilen bir insanın, tabiri maruz görün ki rastgele bir çalışmasını buraya koyup, hiçbir açıklama olmaksızın diğer insanlarında sadece bak bidi bidi ne güzel, bak ne hoş gibi yorumları benim gibi dışardan okuyan bir insanda yine afederiniz ama körlerle sağırlar birbirini ağırlar görüntüsü yaratıyor.
Şimdi yeniden dönelim konuya, ilk başta rencide edici olduğum için özür diliyorum ama bahsetiğim gibi kendinizi benim gibi 3. bir şahıs yerime koyarsanız, bu siteye giren her kullanıcıda aşağı yukarı aynı etkiyi bırakacağından emin olabilirsiniz. Ben bunu dile getirdim bu kadar. Ben bir reklam ajansı sahibiyim ve zaman zaman insanların neler yaptıklarını takip etmek için bu tür sitelerde bulunuyorum. Bir tasarıma günler, geceler harcanabilen bi iş yapıyoruz bu durumda da bu tür çalışmaları görünce istemsiz olarak bir tepki belirtme ihtiyacı hissediyorum. Şu vardır ki doğrudur, sözlerim yapıcı değildi. Ama yapıcı olmamasını ben istedim çünkü çalışmadan ziyade bu genel görüntü bana rahatsızlık verdi.
Şimdi size kusuruma bakmayın diyorsam bunun sebebi de bu çalışmayı hangi şartlar altında, ne amaçla, nasıl bir düşünce ile buraya eklediğinizi söylememden ötürüdür. Eğer ki çalışmanızı eklerken ya da sonrasında bu tür bir açıklamanızı görmüş olsaydım böyle bir tepkide bulunmazdım.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Açıklama yaptığınızdan dolayı ben teşekkür derim. İyi çalışmalar..