Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

siz olsanız ne dersiniz böyle müşteriye?

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bugün şansıma düşen işimde bu logo yok iç metin yok yapılmak istenen işler bunlar içeriği geçtim tam olarak neyle alakalı olduğunu bile bilmiyorum logolar yok tasarım yapıcam!!! hee ekteki reimlerde 3 kb lık iş dünyası ve para ile ilgili resimler!!! pofff

Merhabalar,

Ekteki resimleri kullanrak bir yazılım ürünü için;

-kutu
-broşür
-kurulum ve kullanım kılavuzu
-cd etiketi

hazırlatmak istiyoruz. tasarım vs tarafında alternatifleri ve başka neler yapabileceğimizi bakabilirsek çok sevinirim.

Sözkonusu yazılım tüm ölçekteki firmaların kullanaileceği bir kredi izleme yazılım programı. Ambalaj ve tasarım kısmı bizim için önemli.

Güzel çalışmalarınızı bekliyoruz...

Kutu da iki firma ismi olacak, ortak bir proje. Tasarımı yaparken iki firma ismi yazılacağını da göz önüne alırsınız.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
İlk sözüm size. Mesajlarınızı yazarken ünlem haricinde de noktalama işaretleri kullanın ve düzgün cümleler kurun ki ne demek istediğinizi ilk okumada anlayalım.

Gelelim müşteri tarafına... Bana böyle bir mesaj gelse müşteriyi arar ya da mail atar ve isteklerimi bildirirdim. İstediklerimi gönderene kadar da işine elimi sürmezdim.

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk sözüm size. Mesajlarınızı yazarken ünlem haricinde de noktalama işaretleri kullanın ve düzgün cümleler kurun ki ne demek istediğinizi ilk okumada anlayalım.

Gelelim müşteri tarafına... Bana böyle bir mesaj gelse müşteriyi arar ya da mail atar ve isteklerimi bildirirdim. İstediklerimi gönderene kadar da işine elimi sürmezdim.

Anlatmak istediğimi tam anlamıyla anlatmışınız. :angel:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu kadar detayla bir şeyler yapmaya kalkışırsanız eğer,işi silbaştan 2. hatta 3. kez yapmak zorunda kalmanız mümkün. Kafasında pek birşey oturtamamış müşteriye mail atıyorum ve "böyle böyle , şu şekilde bir tasarım yapmayı düşünüyorum " deyip taslağını gönderiyorum.

Acemilik zamanlarında hepsini bitiriyordum işin sonra müşteriye sunuyordum, yok şurasını şunla yok burası bunla değiştirelim, şu yazıyı değiştirelim derken birde bakmışsınız yeni bir tasarım çıkarmışız ortaya :)

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar detayla bir şeyler yapmaya kalkışırsanız eğer,işi silbaştan 2. hatta 3. kez yapmak zorunda kalmanız mümkün. Kafasında pek birşey oturtamamış müşteriye mail atıyorum ve "böyle böyle , şu şekilde bir tasarım yapmayı düşünüyorum " deyip taslağını gönderiyorum.

Acemilik zamanlarında hepsini bitiriyordum işin sonra müşteriye sunuyordum, yok şurasını şunla yok burası bunla değiştirelim, şu yazıyı değiştirelim derken birde bakmışsınız yeni bir tasarım çıkarmışız ortaya :)

bende öyle yaptım direk mail attım gerekli bilgileri istedim yetmedi telefonla istedim hala tasarım yap diyor yapamam sen gönder sonra yapacağım dedim :)